Meteen naar de content

Maak kennis met de nieuwe Bakuchiol + Niacinamide Collectie


Op zoek naar een krachtig retinol-alternatief? De Bakuchiol + Niacinamide Collectie van Éminence Organics is vanaf nu overal verkrijgbaar! Voor de launch in The Duke kwam Éminence- trainer Katie Rattray over uit Vancouver.

In The Duke, een adembenemende locatie in de bossen van Nistelrode, kwamen 21 november alle partners van Éminence Organics bij elkaar. Het Éminence Event stond niet alleen in het teken van verbinden en het familiegevoel, maar ook van de launch van de splinternieuwe Bakuchiol + Niacinamide Collectie.

Een hoofdrol was weggelegd voor Katie Rattray, die speciaal vanuit Canada was ingevlogen. Deze doorgewinterde Éminence-trainer deelde enorm veel kennis en inspireerde de gasten op elk denkbaar niveau. De focus lag op de lancering van de nieuwe collectie, die bestaat uit de Bakuchiol + Niacinamide Moisturizer en de Radiant Protection SPF Fluid.

Met bakuchiol als natuurlijk alternatief van retinol is deze moisturizer een krachtpatser. Zonder de nadelen, maar mét de voordelen van retinol! Samen met niacinamide, dat ook bekend staat als vitamine B3, zorgt bakuchiol voor een zachte, gehydrateerde huid en geminimaliseerde rimpels. De SPF Fluid beschermt je huid tegen UV-straling, is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een prachtige glow.

Naast de launch was er de mogelijkheid om te netwerken en te ontmoeten. Om nog beter te begrijpen hoe je de producten kunt toepassen, sprak hospitality- en salestrainer Anouk van de Laar de ruim honderd aanwezigen toe. Waar in Nederland je ook komt, in elke regio kun je terecht voor de nieuwe parels in de rijke Éminence-collectie!