Meteen naar de content

Frequently asked questions


Spa’s, salons, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde professionals die geïnteresseerd zijn in meer informatie over het aansluiten bij Éminence, kunnen contact met ons opnemen via de contactpagina.

Ja, al onze kunststoffen zijn BPA-vrij.

Veel van onze producten zijn veganistisch.

Veel van onze producten zijn glutenvrij.

We begrijpen dat sommige mensen allergisch of gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. In het geval van gluten moeten bij sommige mensen de gluten aanwezig zijn in het spijsverteringskanaal (met andere woorden, de gluten moeten worden ingenomen) om een ​​allergische reactie te veroorzaken. Veel mensen met glutenallergieën kunnen nog steeds producten gebruiken die tarwe-ingrediënten bevatten (zoals gehydrolyseerd tarwe-eiwit) die plaatselijk op de huid worden aangebracht zonder enige reactie.

Als je denkt dat je mogelijk gevoelig bent voor gluten of allergisch bent voor plaatselijk gebruik, neem dan contact met ons op.

Onze stimulerende producten bevatten paprika en/of brandnetels die opzettelijk een tintelend of ‘heet’ gevoel op de huid veroorzaken. Deze behandelingen genereren een reactie van de bloedsomloop die zorgt voor een frisse bloedstroom naar het huidoppervlak. Deze toename van de bloedsomloop stimuleert de natuurlijke celvernieuwing in de huid, terwijl een ontgiftende en zuurstofrijke omgeving wordt gecreëerd, waardoor de huid strakker, steviger en helderder wordt.

We staan ​​aan de top van de huidverzorgingsindustrie op het gebied van biologische inhoud en gezonde ingrediënten, terwijl we nog steeds het meest effectieve biologische huidverzorgingsbedrijf op de markt zijn. Onze producten bevatten minimaal 70% en maximaal 95% biologische ingrediënten. Het resterende percentage ingrediënten volgt onze bedrijfsfilosofie die is:

Wij geloven in 
Organisch
Natuurlijk
Biodynamisch
Duurzaam
Diervriendelijk

Wij zeggen NEE tegen
Parabenen
Ftalaten
Natriumlaurylsulfaat
Propyleenglycol
Dierproeven

We raden zwangere vrouwen aan om bij hun zorgverlener te informeren naar eventuele unieke contra-indicaties. Het wordt over het algemeen aanbevolen om stimulerende producten te vermijden, omdat vrouwen tijdens de zwangerschap kunnen merken dat hun huid gevoeliger is.

Onze ingrediënten worden nog steeds met de hand geplukt en met de hand bereid, wat deel uitmaakt van onze eco-filosofie. We hebben veel landarbeiders in Hongarije en veel mensen in onze productieteams. We blijven deze teams elk jaar uitbreiden om gelijke tred te houden met het groeiende aantal mensen dat onze producten gebruikt.

Onze natuurlijke, biologische en biodynamische ingrediënten kunnen kleine verschillen vertonen van oogst tot oogst. Zoals een tomaat rood, geel of oranje kan zijn, kunnen onze eindproducten ook kleine verschillen vertonen. Deze kleine variaties hebben geen invloed op de werking van het product.

Éminence innoveert voortdurend de productformules om de beste resultaten te leveren. We gebruiken ook de nieuwste huidverzorgingswetenschap om regelmatig nieuwe producten te formuleren.

Éminence gebruikt een combinatie van veilige, zachte en natuurlijke conserveringssystemen die het meest geschikt zijn voor elk product en de voordelen van het fruit, de groenten en de kruiden behouden. 

Éminence innoveert voortdurend de productformules om de beste resultaten te leveren. De Organic Phytonutriënt Blend™ is een revolutionair concept dat is ontwikkeld door onze deskundige team.

Elke Organic Phytonutriënt Blend™ van biologische groenten en fruit is afgestemd op een specifiek huidverzorgingsprobleem om de best mogelijke resultaten te geven.

We hebben ontdekt dat als het om groenten en fruit gaat, we met op maat gemaakte melanges de huid een voedzame boost geven. Deze melanges optimaliseren het natuurlijke gehalte aan antioxidanten om een ​​extra beschermingslaag voor de huid te bieden, zodat we het meeste profijt halen uit elke geoogste vrucht, groente, plant en bloem.

Éminence innoveert voortdurend de productformules om de beste resultaten te leveren. We hebben ons oorspronkelijke antioxidantencomplex, Biocomplex™, meer dan 10 jaar geleden gelanceerd. Sindsdien is de huidverzorgingswetenschap een ​​nog breder scala aan vitamines en antioxidanten gaan benutten die rechtstreeks uit fruit en groenten kunnen worden afgeleid, wat op zijn beurt resulteert in nog meer verbazingwekkende huidverzorgingsvoordelen.

Er is daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar het benutten van deze huidverzorgingswetenschap om Biocomplex2™ te ontwikkelen, dat de huid weer stralend, vitaler en sterker maakt door een gerichte mix van nog meer antioxidanten.

In navolging van onze ‘meer is meer’-theorie, bevat Biocomplex2™ gecertificeerde biologische baobab, citroen, kokosnoot, wortel, Indiase kruisbes, acai, gojibes, Barbados-kers en Camu Camu. In Biocomplex2™ hebben we ook andere huidverzorgende supplementen opgenomen, waaronder alfa-liponzuur en co-enzym Q10.

Natriumlaurylsulfaat (SLS) is een schuimmiddel dat wordt gebruikt in bubbelbaden en ook een ontvetter op de fabrieksvloer en wordt vaak gebruikt in producten die schuimen of bubbelen.

Éminence gebruikt geen SLS en gebruikt in plaats daarvan niet-irriterende ingrediënten zoals Coco Glucoside, dat is afgeleid van kokosolie.

We gebruiken niet-schadelijke essentiële oliën en de natuurlijke kleuren van fruit, groenten, kruiden en thee om de kleuren en geuren van sommige van onze producten te versterken.

We kopen hoogwaardige ingrediënten van over de hele wereld en combineren ze met traditioneel Hongaars vakmanschap om u wereldwijd de beste huidverzorging te bieden. Hoewel de meeste van onze producten in Hongarije worden gemaakt, worden sommige van onze producten in Noord-Amerika gemaakt met Hongaarse formuleringen en de beste ingrediënten.