Meteen naar de content

Éminence Organic Farm


Verken onze prachtige bekroonde monumentale boerderij in Hongarije en zie waar onze  biologische ingrediënten groeien. Voor gedetailleerde informatie ga je naar eminenceorganicfarm.com.

De missie van de Eminence Certified Organic Farm is om jouw welzijn op natuurlijke wijze te verbeteren door gecertificeerde biologische ingrediënten te verbouwen en tegelijkertijd onderwijs te bieden, de aarde te genezen en onze Hongaarse wortels te eren.

Op onze gecertificeerde biologische boerderij benutten we de kracht van de natuur op basis van de harmonie van de seizoenen en de afstemming van de aarde, de maan en de sterren. We oogsten planten op het hoogtepunt van ieder seizoen om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in hun meest krachtige vorm blijven. De vitamines en voedingsstoffen die in deze vitale staat worden geoogst, zorgen voor de best mogelijke ingrediënten voor onze huidverzorgingsproducten.

Door onze biologische en biodynamische landbouwpraktijken verkrijgen we krachtige en verfraaiende ingrediënten terwijl we tegelijkertijd de aarde genezen - niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties.

Organic Farm

Al meer dan 55 jaar maken generaties schoonheidsspecialisten in de familie Koronczay hun eigen huidverzorgingsproducten, gemaakt van de krachtige, voedzame vruchten, kruiden en groenten die in de landbouwgronden van Hongarije worden verbouwd. Deze biologische ingrediënten worden nu op een prachtige manier tentoongesteld op de gezinsvriendelijke, rolstoeltoegankelijke Eminence Certified Organic Farm, waar bezoekers worden meegenomen in een eenvoudigere, meer waarheidsgetrouwe manier van leven.

Ervaar traditionele Hongaarse architecturale elementen, waaronder onze houtgestookte lángos-oven, kippenhok met rieten dak en prachtige, met de hand gesneden houten poorten. Onze gecertificeerde biologische boerderij is ook een eerbetoon aan de honderden toegewijde, hardwerkende Hongaren die hebben bijgedragen aan de groei van Éminence Organics vanaf ons bescheiden begin tot het gevierde, internationale merk dat het vandaag de dag is.

 

 

Onze producten

Shop hier

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten.

Éminence Organics


Éminence Organic Farm


Éminence Kids Foundation