Meteen naar de content

Éminence Organics


Sinds onze oprichting in 1958 maken we gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. Onze producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën. 

Wij blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van onze producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.

Éminence en de helende krachten van de natuur

Onze producten zijn handgemaakt zonder  hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. 

Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. 

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn er trots op zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van onze producten en we planten een boom voor elk verkocht product.

 

Onze producten

Shop hier

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten.

Éminence Organics


Éminence Organic Farm


Éminence Kids Foundation