Meteen naar de content

A&P Nature Brands


In 2016 is de handelsonderneming A&P Nature Brands in het leven geroepen door Annelies en Paul Aarts. Onder deze vlag importeren we de diverse merken, waaronder Éminence Organics, voor de professionele markt. Annelies Medi Spa fungeert als een Experience Center en trainingscenter.

Daarnaast verzorgt Annelies Academy praktijk- en ondernemersgerichte masterclasses en gastlessen aan beautyspecialisten en consumenten. Onze missie bestaat uit een holistische denkwijze en huidverbetering met de kracht van de natuur. Voor een gezonde huid en welbevinden!

Onze merken

Éminence Organics doet de belofte om geluk en buitengewone service te leveren door de gezondste en meest effectieve huidverzorgingsproducten te leveren. Wij zetten ons in om de toekomst van onze planeet te beschermen, zo planten we een boom voor ieder verkocht product!

   
Nutrins is een idee, een visie, een concept dat ondersteuning geeft om je gezondheid te ontwikkelen. In een chaotische wereld met enorm veel keuzes, gezonde hypes, tegenstrijdige adviezen en draaiende visies raken veel mensen uit balans. Nutrins is gespecialiseerd in bijzondere effectieve pure producten om gezond te worden, te blijven, om er goed uit te zien, om af te vallen en gewicht te beheersen.Alles in één, de perfecte look altijd bij je in je tas. 7 vegan make-up producten, op volgorde van gebruik in 1 oprolbare, stijlvol en duurzaam make-up zakje. De pouch! Van naturel tot glamour look, perfect travel size, verzorgend, 100% vegan make-up.

A&P Nature Brands

Neem contact op

Exclusief distributeur van duurzame producten voor de beauty professional.

• Éminence Organics
• All About The Base
• Nutrins