Meteen naar de content

Éminence Kids Foundation


De Éminence Kids Foundation zet zich in om ernstig zieke kinderen die langdurige zorg nodig hebben te voorzien van biologisch voedsel en sappen om op natuurlijke wijze te helpen bij hun herstel. Voor gedetailleerde informatie over de Foundation ga je naar EminenceKidsFoundation.org.

Via de Éminence Kids Foundation doneren we biologisch fruit, groenten en voedsel aan zieke kinderen over de hele wereld. Wij zijn van mening dat het verstrekken van biologisch, lokaal geproduceerd en voedingsrijk voedsel voor ernstig zieke kinderen een essentieel onderdeel is van hun behandeling, genezing en langdurige gezondheid. 

Onze president, Boldijarre Koronczay, overleefde zelf een zeldzame vorm van leukemie bij kinderen. Hij schrijft zijn onverwachte genezing toe aan het biologische en biodynamische voedsel dat hij tijdens de behandeling van zijn moeder en oma kreeg. Deze holistische zorg heeft een blijvende indruk achtergelaten op Boldijarre, die er sterk in gelooft het lichaam zowel van binnen als van buiten te voeden om totale gezondheid en welzijn te bereiken.

Kids Foundation in Europa en Noord-Amerika

Momenteel is de Éminence Kids Foundation actief in Europa en Noord-Amerika, maar onze droom is om Éminence Kids wereldwijd te verspreiden, zodat zieke kinderen overal dezelfde voedingsvoordelen kunnen krijgen om sneller te genezen en ten volle van het leven te kunnen genieten. We werken samen met lokale biologische boerderijen en toegewijde vrijwilligers om verse biologische producten, biologisch koudgeperst sap en handgemaakte biologische soepen te leveren aan kinderen die worden behandeld voor hun ziekte. Sinds de lancering in 2013 hebben we duizenden liters biologisch koudgeperst sap, duizenden kilo's biologisch fruit en honderden liters biologische voedzame handgemaakte soep gedoneerd.

Opbrengst Kids Foundation

Een deel van de opbrengst van elk Éminence Organics-product gaat naar de Éminence Kids Foundation. Als je een organisatie of een persoon bent die geïnteresseerd is om met ons samen te werken om de Éminence Kids Foundation wereldwijd te verspreiden of een Spa Partner die geïnteresseerd is om lokaal bij te dragen, neem dan contact met ons op via info@eminencekidsfoundation.org.

De Éminence Kids Foundation was vereerd om te zijn verkozen tot winnaar van de Innovate Award voor leiderschap en filantropie, door professionals uit de beauty-industrie via de International Spa Association. We willen de beautygemeenschap bedanken voor het erkennen van onze inzet om ernstig zieke kinderen te helpen.

  

 

Onze producten

Shop hier

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten.

Éminence Organics


Éminence Organic Farm


Éminence Kids Foundation