Meteen naar de content

Partner worden


Wil je Éminence Spa Partner worden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Éminence, een bekroonde pionier en leider in professionele huidverzorging, heeft meer dan 60 jaar expertise en is beschikbaar in meer dan 50 landen over de hele wereld. Al meer dan 10 jaar op rij hebben huidverzorgingsprofessionals Eminence uitgeroepen tot hun favoriete huidverzorgingslijn en hun favoriete bedrijf voor producteducatie.

Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over waarom onze Spa Partners gebruikmaken van onze service, de unieke, bekroonde producten en opleiding.

Dit kun je verwachten van een samenwerking met Éminence

  • Verhoog het klantbehoud met superieure resultaten van onze bekroonde, handgemaakte biologische producten gemaakt met verse ingrediënten, die ook nog eens vrij zijn van parabenen, petroleum, natriumlaurylsulfaat en andere agressieve chemicaliën.
  • Vernieuw telkens je aanbod met onze seizoensgebonden lanceringen met de nieuwste geavanceerde ingrediënten en formules.
  • Enthousiasme en expertise bij het personeel door middel van onze voortdurende, persoonlijke regionale training die de bekendheid met onze producten en geavanceerde technieken vergroot. 
  • Zorg voor meer bezoekers via een vertrouwd merk van beroemdheden zoals Chris Hemsworth, Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Tessa Thompson, Thandiwe Newton en Katherine Heigl.
  • Ga voor groen met onze inzet voor het milieu door middel van duurzame en biologisch-dynamische® landbouwpraktijken, wind- en zonne-energie, milieuvriendelijke verpakkingen en meer. We planten ook een boom voor elk product dat wordt verkocht via ons Forests For The Future™-initiatief.

Partner worden

Neem contact op

• Krachtige, innovatieve en natuurlijke ingrediënten, die worden gecombineerd met gepersonaliseerde treatments die de huid op een natuurlijke wijze verbeteren. Goed voor de huid én goed voor de wereld. Gratis online en offline masterclasses tillen je kennis van de huid, ingrediënten en aanpak naar een hoger niveau.

• Opleiding tot exclusief Organic Touch Therapeut en Body Peel Touch Therapeut. De huid weer optimaal laten functioneren en het herstellend vermogen van de huid haar werk laten doen. Een onderscheidende aanpak voor de meest gezonde en ontspannen huid van gezicht én lichaam.