Meteen naar de content

Forests for the Future


Ons programma Forests for the Future, dat is opgezet in samenwerking met de non-profitorganisatie Trees for the Future, helpt boeren in ontwikkelingslanden op te leiden om productieve en duurzame bostuinen te kunnen bouwen.

Voor elk verkocht product planten we een boom, waardoor de ontwikkeling van deze bostuinen in plattelandsgemeenschappen mogelijk wordt. Lokale mensen kunnen zo hun omgeving herstellen, hun eigen gewassen verbouwen en een duurzaam inkomen en een duurzame toekomst opbouwen voor zichzelf, hun families en gemeenschappen.

Éminence heeft een mijlpaal bereikt met het planten van meer dan 20 miljoen bomen en is trots om voortdurend te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van deze projecten.

For the Future

Ons Bomen helpen het milieu te herstellen, de impact van klimaatverandering te verminderen en een groenere planeet te creëren voor toekomstige generaties. We hebben bomen geplant in meer dan 22 landen over de hele wereld. In ontwikkelingslanden helpt dit gemeenschappen om hun eigen voedsel te verbouwen en een duurzaam inkomen voor hun families te genereren. Er zijn verschillende klimaatneutrale manieren ontwikkeld om de gewasopbrengst te verbeteren en de gezondheid van de bodem, efficiënt watergebruik en koolstofopslag nieuw leven in te blazen.

Impact Forests of the Future

20 miljoen bomen zullen de komende 20 jaar voor ongeveer 1.831.759 ton CO2 zorgen. Afgesloten of opgeslagen koolstof verwijst naar koolstof die niet in de atmosfeer wordt uitgestoten. Minder koolstof in de atmosfeer vermindert het effect van broeikasgassen en beperkt de effecten van klimaatverandering.

Onze producten

Shop hier

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten.

Éminence Organics


Éminence Organic Farm


Éminence Kids Foundation