Meteen naar de content

Hoe Eminence naar Vancouver, Canada kwam


Eminence Organics heeft een lange weg afgelegd sinds ons bescheiden begin in Hongarije. Sinds 1958 is onze missie om jouw welzijn op natuurlijke wijze te verbeteren door middel van buitengewone producten en buitengewone service. Dit heeft ons van het Hongaarse platteland naar Vancouver, Canada en daarbuiten gebracht. Vandaag de dag hebben we wortels in Hongarije op de Eminence Certified Organic Farm, een groeiend team op ons hoofdkantoor in Vancouver en duizenden partners die onze resultaatgerichte, biologische producten wereldwijd aanbieden. Hier is een korte blik op onze ongelooflijke reis.

Vanuit Hongarije met Liefde

Eminence Organic Skin Care begon jaren geleden met de biologische ingrediënten en natuurlijke huidverzorgingstechnieken die generaties lang door de schoonheidsspecialisten van de familie Koronczay werden gebruikt. Echter, de bepalende ervaring die Boldijarre en Attila Koronczay naar de huidverzorgingsindustrie leidde, was een onwaarschijnlijke. Op vierjarige leeftijd werd bij Boldijarre een extreem zeldzame vorm van leukemie vastgesteld en kreeg hij slechts 0,1% kans op overleven. Zijn moeder en grootmoeder wendden zich tot biologische voeding om zijn lichaam te helpen genezen. Ongelooflijk genoeg maakte Boldijarre een volledige herstel door en sindsdien is het doel van de broers geweest om het welzijn van mensen te verbeteren door middel van biologische voeding en huidverzorging.

De Verhuizing naar Vancouver, Canada

Jaren na zijn herstel volgde Boldijarre in de voetsporen van de familie Koronczay en werd hij een getrainde schoonheidsspecialist met een passie voor natuurlijke en biologische ingrediënten. In 1996, met het doel om biologische huidverzorging wereldwijd te brengen, richtten hij en Attila hun blik op Vancouver, Canada. Boldijarre zegt: “We kozen met name voor Vancouver vanwege de gezonde levensstijl die de stad kon bieden, evenals dat het een van de groenste steden in Noord-Amerika is... We zochten ook een plek met een mild klimaat het hele jaar door, vanwege onze natuurlijke en warmtegevoelige producten.”

Op het begin werkten de gebroeders Koronczay voor het minimumloon en renoveerden ze appartementen in ruil voor huur. Attila herinnert zich: “We hebben jarenlang te maken gehad met afwijzingen, omdat de markt nog niet klaar was om de voordelen van biologisch te begrijpen. Zelfs de beauty industrie was niet geïnteresseerd in biologische producten… Mijn broer en ik deelden bijna tien jaar lang een slaapbank. Maar, we deelden dezelfde droom en dezelfde toewijding aan onze ideeën en aan elkaar.”

Een Wereldmerk

Het duurde negen jaar voordat Eminence Organics in Noord-Amerika doorbrak. Het bedrijf begon klein, met Boldijarre die in een lokale salon werkte en de huidverzorgingslijn met zijn privéklanten deelde. Het nieuws over zijn biologische facials en Hongaarse massagetechnieken verspreidde zich snel, en al gauw had hij een lange wachtlijst. Met zijn achtergrond in engineering en logistiek, stapte Attila in om toezicht te houden op de bedrijfsvoering en bracht hij de producten van Eminence Organics van Hongarije naar Noord-Amerika.

Vandaag de dag is Boldijarre een icoon in de beauty industrie met een ongeëvenaarde reputatie als Master Esthetician. Hij ontwikkelt huidverzorgingsproducten die A-lijst klanten aantrekken, waaronder Katherine Heigl, Laura Dern en Kristen Bell. Attila blijft toezicht houden op de dagelijkse bedrijfsvoering, inclusief de productie op de boerderij, productontwikkeling en productie in Hongarije.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Vancouver, maar we houden nauwe banden met onze Hongaarse wortels. Bij Eminence vragen mensen vaak: "Wordt Eminence echt in Hongarije gemaakt?" Al onze producten worden inderdaad in Hongarije geformuleerd, waar het merendeel ook wordt geproduceerd en vervolgens naar Canada wordt gestuurd voor handmatige afvulling. Hoewel een verscheidenheid aan onze natuurlijke, biologische en Biodynamische® ingrediënten wereldwijd wordt verkregen, worden de meeste nog steeds in Hongarije verbouwd.

Ingrediënten voor Succes

Bij Eminence Organics zijn we enorm trots op hoe ver we zijn gekomen. Het geheim van ons succes? Boldijarre vertelt aan Dermascope: “Succes is altijd werken en het er gemakkelijk uit laten zien. Het is alleen door decennia van hard werken, late nachten, offers, moeilijke tijden en honderden kilometers die elk jaar op de weg worden doorgebracht, dat Eminence is uitgegroeid tot het wereldmerk dat het vandaag is.”

Bekijk deze video om enkele van de mijlpalen te zien die onze reis hebben gemarkeerd:

 

Hoe lang ben jij al fan van Eminence Organics? We horen graag hoe je in aanraking bent gekomen met onze huidverzorging! Deel jouw verhaal met ons in de reacties hieronder of doe mee aan het gesprek op social media.