Meteen naar de content

Éminence Organic Farm


Gecertificeerde biologische farm

Verken de prachtige bekroonde monumentale farm in Hongarije en zie waar gecertificeerde biologische ingrediënten groeien. Bezoek de farm voor gedetailleerde informatie.

https://eminenceorganics.com/us/certified-organic-farm

De missie van de Eminence Certified Organic Farm is om uw welzijn op natuurlijke wijze te verbeteren door gecertificeerde biologische ingrediënten te verbouwen, onderwijs te geven, de aarde te genezen en onze Hongaarse wortels te eren.

Op onze gecertificeerde biologische boerderij gebruiken we de kracht van de natuur op basis van de harmonie van de seizoenen en de uitlijning van de aarde, de maan en de sterren. We oogsten planten op het hoogtepunt van het seizoen om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in hun krachtigste vorm blijven. De vitamines en voedingsstoffen die in deze vitale staat worden geoogst, geven de best mogelijke ingrediënten voor onze huidverzorgingsproducten.

Door onze biologische en Biodynamische® landbouwpraktijken krijgen we krachtige verfraaiende ingrediënten terwijl we tegelijkertijd de aarde helen - niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties.

Éminence gecertificeerde biologische farm

Al meer dan 55 jaar hebben generaties van schoonheidsspecialisten in de Koronczay-familie hun eigen huidverzorgingsproducten met de hand gemaakt, gemaakt van de krachtige, voedzame vruchten, kruiden en groenten die in de landerijen van Hongarije worden verbouwd. Deze biologische ingrediënten worden nu op een prachtige manier tentoongesteld in de gezinsvriendelijke, rolstoel toegankelijke Éminence Certified Organic Farm, waar bezoekers worden bewustgemaakt van een eenvoudiger, echtere manier van leven.

Ervaar traditionele Hongaarse architectonische elementen, waaronder onze houtgestookte lángos-oven, een kippenhok met rieten dak en prachtige, met de hand gesneden houten poorten. Onze gecertificeerde biologische boerderij is ook een eerbetoon aan de honderden toegewijde, hardwerkende Hongaren die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het kweken van Éminence Organic Skin Care, van ons bescheiden begin tot het gevierde, internationale merk dat het vandaag is.