Meteen naar de content

Verbinden, samenwerken en inspiratie opdoen: Éminence in Marbella


Verbinden, samenwerken en inspiratie opdoen. Met 10 Éminence-partners brachten we onlangs drie bijzondere dagen door onder de Spaanse zon. Tijdens de Business Trip naar Marbella stonden diverse trainingen op het programma, maar vormde de gelegenheid om elkaar op een andere, persoonlijke manier te leren kennen een minstens net zo belangrijk doel. Een recap.

Nieuwe ideeën en inzichten

Soms loont het om even uit je vaste routine te stappen. In een andere setting op zoek naar nieuwe ideeën en inzichten. Met die gedachte in het achterhoofd stapten we op Eindhoven Airport in het vliegtuig naar Marbella.  Onder leiding van organisator Rob van Herpen (CaminoR) kwam in Andalusië een groep sterke vrouwen bijeen, stuk voor stuk met hart voor Éminence én ondernemen. Ieder met haar eigen levensverhaal.

Bijzondere klik

Daarvoor stond de onstuimige reis symbool. Ondanks twee defecte vliegtuigen namen we na een veilige vlucht intrek in ons prachtige hotel met een heerlijk terras en uitzicht op de Middellandse Zee. Dat was ook de uitvalsbasis voor de interactieve masterclasses door Rob, Melanie van de Leest en Anouk van de Laar. Tijdens de ontbijt-/lunch-/dinersessies ontstond een bijzondere klik. We vierden twee verjaardagen en voerden vele diepgaande gesprekken.

Onvergetelijke reis

Tussendoor was er ruimte voor het verkennen van de authentieke hotspots van Marbella,  een uitstapje naar het nabijgelegen havenstadje Puerto Banús en een verfrissende boottocht. We leerden van elkaar, kwamen los van alle sores en genoten van de ontzettend fijne vibe. Met z'n allen kunnen we terugblikken op een onvergetelijke reis. Ook dat is zaken doen!
Daarvoor stond de onstuimige reis symbool. Ondanks twee defecte vliegtuigen namen we na een veilige vlucht intrek in ons prachtige hotel met een heerlijk terras en uitzicht op de Middellandse Zee. Dat was ook de uitvalsbasis voor de interactieve masterclasses door Rob, Melanie van de Leest en Anouk van de Laar. Tijdens de ontbijt-/lunch-/dinersessies ontstond een bijzondere klik. We vierden twee verjaardagen en voerden vele diepgaande gesprekken. Tussendoor was er ruimte voor het verkennen van de authentieke hotspots van Marbella,  een uitstapje naar het nabijgelegen havenstadje Puerto Banús en een verfrissende boottocht. We leerden van elkaar, kwamen los van alle sores en genoten van de ontzettend fijne vibe. Met z'n allen kunnen we terugblikken op een onvergetelijke reis. Ook dat is zaken doen!  
Dit bericht op Instagram bekijken
 

Een bericht gedeeld door Annelies Aarts (@anneliesacademy)