Meteen naar de content

Valentijnscadeau voor haar


Met Valentijnsdag om de hoek is het tijd om je geliefde eens goed te verwennen. Als zoete aardbeien, bloemen en geurige oliën je doen zwijmelen, hebben we de perfecte cadeaus voor Valentijnsdag. Deze heerlijke huidverzorgingsproducten kunnen voor haar het ideale cadeau zijn om deze speciale dag te vieren. Hier zijn onze tips om je dierbaren deze Valentijnsdag te verrassen.

Onze favorieten voor Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag door op deze speciale dag te pronken met je meest stralende en heldere huid. We hebben een paar combinaties van huidverzorgingsproducten die perfect bij elkaar passen, plus een aantal losse producten die je haar als Valentijnscadeau kunt geven.

Een perfecte match

De eerste harmonieuze match die we hebben is het Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum en de Camellia Glow Solid Face Oil, een combinatie die een zachte, soepele en bedauwde huid creëert. Het Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum doordrenkt de huid met diepe hydratatie, terwijl de Camellia Glow Solid Face Oil vocht vasthoudt. Geformuleerd met botanisch hyaluronzuur, hydrateert het serum diep en vermindert het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Aardbei, dat salicylzuur bevat, werkt als een zachte exfoliant om het uiterlijk van de huid op te fleuren, terwijl rabarber ook de verschijning van rimpels minimaliseert. De Camellia Glow Solid Face Oil bevat roze toermalijn-edelstenen en camellia-olie om de huid te revitaliseren en te verjongen, waardoor de teint er zacht en soepel uitziet. Deze olie smelt eenvoudig in je huid voor een diepe, herstellende hydratatie. De volgende combinatie verbetert je huid van top tot teen. De Mangosteen Body Lotion en Apricot Body Oil leveren beide een flinke dosis all-over vocht. Voeg een paar druppels van onze Apricot Body Oil toe voor een aromatische, hydraterende behandeling die je huid onweerstaanbaar zacht en glad maakt. Als je klaar bent, breng je de aromatische Mangosteen Body Lotion aan. Deze formule bevat antioxidantrijke mangosteen om het uiterlijk van omgevingsstress te minimaliseren en tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling te bevorderen.

Fruitige aroma's in huidverzorging

Maak je klaar voor een romantische datenight door jezelf te trakteren op de huidvriendelijke voordelen van iets dat verrukkelijk ruikt. Of misschien wil je wel een luxe huidverzorging cadeau doen aan die ene speciale persoon! Eerst wil je beginnen met een reiniger zoals de Wildflower Cleansing Balm, die is ontworpen om je huid gehydrateerd en gevoed te houden zonder dat natuurlijke oliën worden verwijderd. Vlierbloesem beschermt de huid tegen de zichtbare tekenen van veroudering, terwijl maanzaadolie, lindebloem en korenbloem rijk zijn aan essentiële vetzuren en helpen overtollige olie te verwijderen en de huid er gekalmeerd uit te laten zien.Een andere fruitige verrukking voor haar is de Wild Plum Eye Cream, die de verschijning van donkere kringen rond je ogen vermindert, dankzij de ijzerrijke wilde pruim. Het bevat ook teunisbloem, shea boter en calendula-extract om dit delicate gebied onder de ogen te hydrateren en te herstellen.Maak deze combinatie compleet met de zoetgeurende Apricot Calendula Nourishing Cream, die de huid aanvult en er fluweelzacht laat uitzien.

Perfectioneer je lippen

Verras je geliefde met onweerstaanbaar kusbare lippen. Onze verleidelijke Cinnamon Kiss Lip Plumper is een favoriet die je gegarandeerd beeldschone lippen geeft. Pittige kaneelolie stimuleert en revitaliseert het lipgebied en onthult direct vollere en voller ogende lippen. Actrice Kristen Bell is enthousiast over onze Cinnamon Kiss Lip Plumper en zegt: "Elke keer als ik dit product gebruik, krijg ik complimenten over mijn lippen. Elke keer weer. Het maakt mijn lippen zichtbaar voller, het brengt de natuurlijke kleur naar voren, het voelt niet te plakkerig aan zoals vergelijkbare producten en het smaakt als een kaneelstokje. Éminence onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke, biologische en biodynamische ingrediënten. Het is een droom." Als je meer geïnteresseerd bent in een lippenbalsem die SPF-bescherming biedt om schade door de zon te voorkomen, of als je je zorgen maakt over gesprongen lippen, probeer dan de Rosehip & Lemongrass Lip Balm SPF 15. Rozenbottelolie verlicht droogheid en lavendel herstelt zachtheid en molligheid van de lippen. Geformuleerd met zinkoxide en zijn volledig natuurlijke bescherming tegen de zon, is deze lipbehandeling de beste lippenbalsem voor het hele jaar door. Of je nu aan het snowboarden bent of op het strand ligt.

Verbeter de teint van je huid

Wie houdt er niet van ontspannen met een masker op Valentijnsdag? Breng je liefde naar een hoger niveau met het Firm Skin Acai Masque, dat de teint voedt met een heerlijke combinatie van acai, bosbes, framboos en braam om de huidteint te verbeteren. Dit masker bevat ook een BioComplex , een booster van antioxidanten, co-enzym Q10 en alfa-liponzuur om rimpels te verminderen, evenals een botanisch hyaluronzuur dat uw teint voller en hydrateert. Hoe ben je van plan om te genieten van Valentijnsdag? Staat een van deze goede Valentijnsdagcadeaus op je verlanglijstje? Vertel het ons in de reacties hieronder of op social media of zoek een Éminence Spa Partner bij jou in de buurt.