Meteen naar de content

Wat voor vader heb jij? Skincare cadeautips voor vier soorten vaders!


Waarom zou je je vader niet trakteren op een gezonde huid in plaats van hem wéér dat jaarlijkse standaard cadeau te geven? Omdat elke vader uniek is, stemmen we onze skincare producten hieronder af op vier verschillende soorten vaders en hun lifestyle.

1. De outdoor vader

De outdoor vader is altijd in voor avontuur. Je vindt hem fietsend, wandelend, tuinierend of ergens waarbij een gezonde dosis frisse lucht nodig is. Hoewel outdoor vaders over het algemeen fysiek fit zijn, kan de conditie van hun huid een ander verhaal vertellen. Constante blootstelling aan bijvoorbeeld zon, wind en water kan leiden tot een droge en beschadigde huid. Als je veel buiten bent, is een zonverzorgingsproduct zoals onze Lilikoi Mineral Defense Sport Sunscreen SPF 30 essentieel ter bescherming tegen UV-blootstelling. Geef deze mannen een extra dosis vocht met de Rosehip & Lemongrass Repair Balm, een balsem die een Natural Repair Complex bevat. Dat is afgeleid van rozenbottel en rozemarijn om de huid te beschermen tegen de omgeving. 

2. De drukke vader

Je zult de drukke vader altijd aantreffen met zijn handen vol. Of hij zorgt voor de kinderen, haast zich naar zijn volgende vergadering of zelfs beide. Deze vaders jongleren met verschillende verantwoordelijkheden en ze zoeken gemak en kwaliteit als het gaat om hun technische gadgets en zelfs hun huidverzorgingsroutine. Wie balanceert tussen het gezinsleven, trainingen in de vroege ochtend en late meetings, kan donkere kringen rondom zijn ogen nauwelijks ontlopen. Om vermoeide, gezwollen aan te pakken, raden we onze Marine Flower Peptide Eye Cream aan. Voor vaders die veel op de weg zitten, schiet onze Bright Skin Starter Set te hulp. Deze set is verpakt in een handige etui en bevat een volledige huidverzorgingsroutine (reiniger, vochtinbrengende crème, masker en serum) die perfect in de tas van je vader past. Of hij nu een thuis of buiten de deur werkt, alle drukke vaders zullen het gemak van de Charcoal Exfoliating Gel Cleanser aantrekkelijk vinden. Deze reiniger bevat houtskool en malachiet edelstenen die olie, vuil en andere stoffen uit verstopte poriën halen.

3. De relaxte vader

De relaxte vader is een man zonder poespas. Hij houdt ervan om dicht bij huis te blijven en quality time door te brengen met zijn gezin, de hond uit te laten, naar een voetbalwedstrijd te kijken of een goed boek te lezen. De meeste relaxte vaders geven de voorkeur aan een barbecue met een paar goede vrienden boven een chique diner. Ze willen het hoe dan ook eenvoudig houden als het gaat om hun huidverzorgingsroutine. Als we denken aan producten voor relaxte vaders, denken we aan gemak en eenvoud. Onze Stone Crop Gel Wash en onze Bamboo Firming Fluid zijn de perfecte match voor de huidverzorgingsroutine van een relaxte vader. Onze Stone Crop Gel Wash wast bijvoorbeeld gemakkelijk onzuiverheden weg en minimaliseert het verschijnen van puistjes, terwijl het zorgt voor een diepe hydratatie. Onze Bamboo Firming Fluid verstevigt de huid. Deze formule zit vol met natuurlijke ingrediënten zoals bamboe, kokos en een natuurlijk alternatief voor retinol dat zorgt voor een jeugdig ogende teint.

4. De sportieve vader

Deze vader zorgt graag voor zijn gezondheid en blijft actief. Maak van dit jaar het jaar waarin je saaie cadeaus als sokken of ondergoed laat liggen en kiest voor een bijzonder geschenk dat zijn gezondheid en welzijn een boost geeft. Of hij nu naar de sportschool gaat of traint voor een marathon, je kunt helpen zijn huid gezond te houden met de Stone Crop Hydrating Mist. Stone crop is een ingrediënt dat de huid de hele dag zeer gehydrateerd en verfrist houdt. Fijne vaderdag!