Meteen naar de content

Superfoods of the Sea


Heb jij de nieuwe Marine Flower Peptide Collection al geprobeerd? Alle producten uit deze lijn bevatten wereldwijd en duurzaam geproduceerde algen uit verschillende omgevingen over de hele wereld, zoals warmwaterbronnen, oceanen en meren. In deze blog lees je waarom algen zo goed voor je zijn.

Wat zijn de voordelen van algen als ingrediënt in deze collectie?

Deze algen bieden hoge concentraties aan voedingsstoffen en aminozuren die herstellende hydraterende voordelen voor de huid bieden. Pigmenten die in felgekleurde algen worden aangetroffen, zijn onder meer chlorofyl en bètacaroteen. Die pigmenten beschermen de vochtbarrière van de  huid op natuurlijke wijze. Recent onderzoek naar algen heeft ook geleid tot de ontwikkeling van meer geavanceerde actieve algen met voordelen die verder gaan dan voeding en hydratatie. Deze macro- en micro-algenextracten helpen de collageensynthese te stimuleren en zorgen voor een actieve vermindering van het opdoemen van rimpels. 

Zijn de algen in deze collectie verantwoord geproduceerd?

Ja. De Marine Flower Peptide-producten bevatten wereldwijd en duurzaam geproduceerde algen uit verschillende omgevingen over de hele wereld. Algen, waaronder de algen die in deze collectie worden gebruikt, zijn enkele van de meest duurzaam geteelde ingrediënten die beschikbaar zijn voor gebruik in huidverzorging. Door hun unieke biologie kunnen ze zeer snel groeien en regenereren, waardoor ze kunnen worden geoogst op een manier die niet schadelijk is voor het milieu.

Van de zee tot de huid: ervaar de magie van Marine Flower

De Marine Flowers in deze collectie zijn een assortiment van de fijne zoet- en zoutwateralgen. Ze worden beschouwd als 'superfoods of the sea' en leveren je huid essentiële voedingsstoffen, mineralen, aminozuren en antioxidanten om de huid te verstevigen en onmiddellijke hydratatie te bieden. Ze bevatten ook verbindingen om de natuurlijke afweer van de huid tegen uitdrogende effecten van de zon te versterken en zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan. In onderstaande graphic zie je waar de algen vandaan komen.

Benieuwd naar de Marine Flower Peptide Collection? Je shopt de producten hier.