Meteen naar de content

Ontdek de Biodynamische® goedheid van Éminence organics


Steeds meer personen ervaren een gevoelige huid, en gaan op zoek naar een zachte benadering van een schoonheidsroutine en therapeutische producten. Ervaar de voordelen die verder gaan dan Biologisch. je huid zal je dankbaar zijn De Biodynamische hypo allergene en verjongende huidverzorgingscollectie van Éminence Organics is gemaakt van de allerbeste ingrediënten.    Wat moeder natuur kan produceren is perfect  Onze ingrediënten zijn gekozen vanwege hun schoonheids- en gezondheidsvoordelen en laten je huid opnieuw stralen met hun pure vitamine-infusies en een hoog bioflavonoïde-gehalte dat door het Biodynamische proces groeit. Wat betekent Biodynamisch? Biodynamisch komt van het Griekse BIOS = LEVEN en van DYNAMIS = ENERGIE. Biodynamische landbouw is een vorm van biologische landbouw die gestoeld is op de antroposofische principes van Rudolf Steiner, geboren in het Oostenrijk/ Hongaarse rijk bijna 150 jaar geleden. Er wordt een holistische kijk op de natuur en het boerderijleven gehanteerd. De natuur wordt gezien als een overal verbonden geheel. Als een zelfvoorzienend ecosysteem dat leeft en ademt. Een theorie van het planten van gewassen volgens de ritmische invloeden van zon, maan, planeten en sterren. Het levert fruit en kruiden op met een ongewoon hoog gehalte aan voedingsstoffen en actieve verbindingen. Deze ingrediënten leveren ultieme puurheid en resultaatgerichte huidverzorging. De ideale mix Éminence heeft deze leer overgenomen en toegepast om landbouwmethoden te creëren die chemische meststoffen en pesticiden vermijden en in plaats daarvan alleen natuurlijke geneeskrachtige kruiden en minerale compost gebruiken om de bodem te versterken en krachtige groeikrachten in de planten van wortel tot punt te doen ontbranden. Zaden worden geplant en gewassen worden geoogst volgens de maancyclus, zodat wanneer de getijden hoog zijn, de wortels het meeste vocht en goedheid ontvangen. Als alternatief voor agressieve pesticiden gebruikt de boerderij kruidenthee en plantvriendelijke honingvallen van lokale bijen als natuurlijke insectenwerende middelen, zodat alle Biodynamic®-ingrediënten zo natuurlijk mogelijk worden gekweekt. Zijn biodynamische ingrediënten beter voor je huid?
Vanwege de harmonieuze manier waarop biodynamische gewassen met het land worden verbouwd, blijken ze tot 13% meer kalium, 20% meer natrium, 34% meer ijzer en 47% meer vitamine C te bevatten dan conventionele producten.
De ingrediënten worden met de hand geselecteerd en gemengd tot huidverzorgingspreparaten die zelfs de meest gevoelige huid kalmeren en de kwetsbare huid doen herleven die tekenen van veroudering of hormonale disbalans vertoont. Dat zie en voel je meteen. De zachte geuren en fijne texturen brengen je huid tot rust, roodheid verdwijnt zichtbaar. Wij zijn van mening dat, aangezien onze huid het grootste orgaan van het lichaam is, dat wat we erop aanbrengen zuiver genoeg moet zijn om te eten.                                                             Demeter Gecertificeerd Biodynamische producten zijn onderworpen aan zeer strenge certificeringsnormen. Demeter, opgericht in 1928 en actief in meer dan 50 landen, is de officiële certificeringsinstantie voor Biodynamic®-producten. Deze non-profitorganisatie beschikt over 's werelds oudste ecologische certificeringssysteem voor het verbouwen, produceren en labelen van Biodynamic®-ingrediënten. Demeter Biodynamic®-certificering voor huidverzorgingsproducten is de strengste norm ter wereld en daarom zijn er maar weinig huidverzorgingsbedrijven zoals die dit bereiken.