Meteen naar de content

Gift sets voor de feestdagen


De feestdagen zijn het seizoen om er op je best uit te zien en je goed te voelen. Skincare is daar een belangrijk onderdeel van! Vooruitlopend op de komende weken met feestdagen en cadeaus, helpen we je op weg met twee cadeautips die het winkelen makkelijker maken. Maak kennis met onze twee limited edition gift sets!

Mix & Masque Trio Gift Set

De Mix & Masque Trio Gift Set is het perfecte cadeau voor je naasten. Waarom? Deze producten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Of je ze mengt, stapelt of los aanbrengt, de maskers in deze set bieden in elk opzicht alleen maar voordelen.

De Mix & Masque Trio Gift Set is vanwege de mooie verpakking een ideaal cadeau voor de feestdagen. De set bevat drie unieke producten met variërende geuren en kleuren. Met onze Eight Green Phyto Masque (not hot), Bamboo Age Corrective Masque en Strawberry Rhubarb Masque doe je award-winnende maskers cadeau!

Rosehip Oil & Gua Sha Gift Set

Heb je een voorkeur voor een luxueuzer cadeau? Kijk dan eens naar onze Rosehip Oil & Gua Sha Gift Set. Deze premium gift set bevat naast de Rosehip Triple C+E Firming Oil een gratis gua sha. Deze tool wordt vervaardigd uit groene aventurijn, dat 'De Steen van Kansen' wordt genoemd en bekendstaat om het brengen van vreugde, welvaart, gemoedsrust en geluk.

De gua sha is geïnspireerd op de traditionele Chinese massage-techniek en gebruik je om producten aan te brengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Dat geeft je skincare routine niet alleen een nieuw elan, maar zorgt er ook voor dat de huid zacht, gehydrateerd en verfrist aanvoelt. 

Benieuwd geworden? Beide gift sets zijn slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar!