Meteen naar de content

Éminence Organics verovert Dutch Beauty Award: ‘Beautybehandeling voor body én mind’


Voor het tweede jaar op rij heeft Éminence Organics een prestigieuze Dutch Beauty Award in de wacht gesleept. Uit handen van Edsilia Rombley, die onlangs nog schitterde als presentatrice op het Songfestival, ontving importeur en distributeur Annelies Aarts in Apeldoorn de Award in de categorie ‘Salonbehandeling Beauty’. Als betrekkelijke nieuwkomer heeft Éminence Organics, een van oorsprong Hongaars merk,  in razend tempo de beautymarkt veroverd met een volledig natuurlijk werkwijze. De met een Dutch Beauty Award bekroonde behandeling is de Body Peel Touch®, die is ontwikkeld in samenwerking met partner Green Touch Education. Deze intensieve behandeling zorgt voor natuurlijke verbetering van de huid én de gezondheid van het lichaam.  

‘Bijzonder en effectief’

Het enthousiaste commentaar van de jury luidde: “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren; het wordt allemaal ontdekt en aangepakt. Fijne en natuurlijke bodyproducten worden ingezet samen met een stevige massage, cupping, weldadige warmte en ijzige kou. Bijzonder en effectief. Een terechte winnaar!” (Tekst gaat verder onder de afbeelding) Éminence Organics is bijzonder trots op deze award, die dient als bewijs van onze toewijding om deze geweldige, natuurlijke producten te blijven produceren en zo een pionier te zijn in de beautyindustrie. Op die manier zorgt Éminence Organics volgens Annelies voor een groenere toekomst op het gebied van beautybehandelingen. “Ons product bestaat uit de kracht van de natuur en de handen van onze specialisten. Een beautybehandeling voor body én mind, die diverse problemen en aandachtsgebieden aanpakt. Eigenlijk zou iedereen het moeten ondergaan.”  

Do it yourself

Benieuwd geworden naar de Body Peel Touch® van Éminence Organics? Via onderstaande store locator vind je altijd een gecertificeerde salon bij jou in de buurt die deze behandeling aanbiedt. See you soon!   [wpsl template="default" map_type="roadmap" auto_locate="false" start_marker="red" store_marker="green" category="body-peel-touch" category_selection=""]