Meteen naar de content

Deze celebrities houden van Éminence!


Over de hele wereld lopen celebrities weg met de producten van Éminence Organics. Ze vonden ons merk via hun visagist, schoonheidsspecialist of gewoon via mond-tot-mondreclame. Wist je dat deze sterren graag Éminence gebruiken? Een klein overzicht.

Meghan Markle

Meghan Markle, sinds haar huwelijk met Prins Harry bekend als de Hertogin van Sussex, ontdekte Éminence toen ze meewerkte aan de Netflix-serie Suits. Wij zijn echt onder de indruk van Meghan's innerlijke (en uiterlijke) schoonheid. Wil je graag dezelfde producten gebruiken als Meghan? Een kijkje in haar tas leert dat ze gebruik maakt van onze Citrus Exfoliating Wash en Tropical Vanilla Body Sunscreen SPF 32. Zo geef je jouw teint ook een koninklijke behandeling!

Channing Tatum

Als beroemd acteur, danser én de meest sexy man ter wereld (volgens People Magazine in 2012) klinkt het alsof Channing Tatum genoeg te doen heeft. We kunnen niet de eer opeisen voor zijn gespierde lichaamsbouw, maar wel een beetje voor zijn geweldige huid. Channing kreeg een speciale behandeling van onze CEO, Boldijarre Koronczay, en was diep onder de indruk: "Boldijarre, je bent een legend! Thanks man.

Taylor Swift

Al jarenlang scoort Taylor Swift de ene na de andere hit. De Amerikaanse zangeres stopte onlangs bij een van onze partner-spa's in California, waar ze een luxe en relaxte facial onderging. Taylor genoot zo van de behandeling, dat ze meteen een selectie van haar favoriete producten scoorde. Score!

Bradley Cooper

Aan de zijde van Lady Gaga schitterde Bradley Cooper in de kaskraker 'A Star is Born'. De film is zoetsappig, maar geef toe: ook jij kunt stiekem woord voor woord meezingen met de soundtrack 'Shallow'. Bradley's persoonlijke visagist nam contact op met Éminence, omdat de acteur op diverse filmsets heeft genoten van onze producten en onder de indruk is van de resultaten.

Madonna

Ook Madonna blijkt dol op Éminence. Op de vraag hoe de Queen of Pop eeuwig jong blijft, noemt ze ons merk. "Er is een productlijn genaamd Éminence, gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Alles wat ze maken ruikt naar voedsel… Een serum dat ruikt naar raspberry en een goddelijke bodyscrub die ruikt naar kokosnoot." Benieuwd naar wat Éminence jou kan bieden? Bekijk hieronder onze store locator en maak direct een afspraak bij de dichtstbijzijnde verkoper! [wpsl template="default" map_type="roadmap" auto_locate="false" start_marker="red" store_marker="green" category="" category_selection=""]