Meteen naar de content

10 redenen waarom Éminence Organic Skin Care niet zou mogen ontbreken in je badkamer


Als je een Éminence Organic product koopt, realiseer je je misschien nog niet dat je meer gekocht hebt dan een favoriet nieuw product. Wat maakt dit betrouwbare, resultaatgerichte en vele awards winnende organische merk favoriet?  

1. Het smaakt naar meer De zeer uitgebreide lijn aan producten kan in eerste instantie afschrikken, maar na enige ervaring en goed advies een walhalla aan ‘must haves’. De productenrange is namelijk zo samengesteld dat je er thuis steeds een product bij wilt of kunt afwisselen. De combinatiemogelijkheden en mixologiën zijn eindeloos. En welke gebruiker wil nu niet graag verrast worden?

2. Resultaat gericht Elk Éminence product staat garant voor een unieke ervaring die je huid transformeert. Complete zaden, pulp en schil brengen regeneratieve en helende krachten over die alleen de natuur kan produceren. Bovendien wordt tijdens de productie verhitting en hydrogeneringsprocessen voorkomen, zodat alle vitamines in hun natuurlijke vorm te behouden blijven. Alles voor een natuurlijk gezonde, frisse en stralend uitziende huid.

3. Zo zuiver als maar mogelijk is Alle producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën. Met Éminence Organic Skin Care, kunt u er zeker van zijn dat u een behandeling koopt die alleen de beste producten bevat. Natuurlijke, organische en Biodynamische®-ingrediënten voor de gezondste en meest effectieve resultaten.

4. Verse producten in al hun puurheid Groenten, fruit, planten en kruiden zitten boordevol ingrediënten voor resultaatgerichte, effectieve huidverzorging. Ze zijn het meest vers in de eerste 12-15 maanden vanaf het moment van aankoop, mits ze worden gekocht bij een erkende distributeur/ erkend beautycenter in Nederland en België. Ondanks dat de productingrediënten worden geoogst in hun piekversheid, hoef je je geen zorgen te maken dat de producten meteen opgebruikt moeten worden. Éminence Organics gaat lang mee.

5. Extreem krachtig en extreem werkzaam De gebruikte ingrediënten zijn extreem krachtig, en in grote hoeveelheden aanwezig. Voelbaar en zichtbaar. De producten zijn technologisch steeds meer geavanceerd.

6. Zeer zuinig in gebruik Doordat de producten geen water bevatten, zitten ze boordevol werkzame ingrediënten. Om deze reden mag je je moisturizer of masker met wat water of de mist aanlengen om de applicatie lichter te maken. Hierdoor wordt de levensduur van een product enorm verlengd! Wees niet bang voor bederf, de natuurlijke conserveringsmiddelen doen het goed. Na 15 maanden zijn ze niet bedorven, alleen minder vers en krachtig.

7. De keuze is reuze Hoe leuk is het om een optimale keuze te hebben uit producten, waarbij de geur en textuur en het doel bij je past. Diverse innovaties zorgen voor een constante ‘up to date’ lijn, passend of zelfs voorlopend bij de trend van de tijd. Soms zullen langer bestaande producten overbodig worden, welke dan uit het assortiment verdwijnen. Zo blijft Éminence Organics een zeer vernieuwend merk.

8. Het milieu wordt ondersteund Als gecertificeerd B-Corporation voldoet Éminence Organics aan de hoogste normen voor algemene en sociale milieuprestaties.

9. Elk verkocht product steunt een doel, en geeft dus een extra goed gevoel • Voor elk verkocht product wordt een boom geplant in een ontwikkelingsland. Inmiddels meer dan 10 miljoen bomen. • De Kidsfoundation verstrekt biologische, lokaal geproduceerde en voedingsstofrijke voeding voor ernstig zieke kinderen als een essentieel onderdeel van hun behandeling. Om over de hele wereld zieke kinderen te helpen in hun genezingsproces. • Breastcancer Foundation en Greenpeace worden ook ondersteund

10. Bezoek een erkend Éminence beauty instituut in Nederland voor advies en een professionele Éminence treatment Het is de perfecte aanvulling op de behaalde resultaten van de professionele behandelingen met Éminence Organics. Om de ontspanning en beleving na een behandeling in het Beautycenter te laten voortduren en verder te werken aan de huidgezondheid. Bovendien krijg je dan een aangepast advies over het gebruik van de juiste producten. Kijk op de site naar het dichtstbijzijnde beautycenter.