Meteen naar de content

Waarom een Beauty salon bezoeken?


Met Éminence Organics is een geautoriseerde salon niet alleen een plek voor verwennerij. Het is een bestemming om je psychologisch en fysiologisch welzijn te transformeren, evenals een vertrouwde bron voor onze verse, authentieke producten.

Zoek een salon in je omgeving die Éminence-producten gebruikt onder kopje salons op deze site

Salons zijn een van de weinige plaatsen waar je echt kunt ontsnappen aan de ontberingen van de wereld en kunt ontspannen in een ruimte van rustige reflectie. De producten van Éminence Organic Skin Care komen van de aarde en helpen de geest, lichaam en ziel te genezen en te reinigen. Salon behandelingen zorgen ervoor dat je jezelf volledig verjongd en verfrist voelt.

Voordelen van andere behandelingen:

Naast massages bieden salons een verscheidenheid aan therapieën, waaronder voeding, supplementen, lichaamsbehandelingen. Een aantal salons zijn Touch Therapeuten die blokkades en verklevingen opheffen en de huid en lichaam naar een gezonder niveau brengen. Hierin worden bindweefsel/ deep tissue/ cupping/ quasha/ koude/warmte ingezet.

Het doel van dit soort therapieën is om "het biologische evenwicht van het lichaam te herstellen door hormoonspiegels, enzymen, bloedsuiker en neurotransmitters te veranderen om een ​​homeostatisch evenwicht te herstellen." In een salon kunnen mensen een lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling proberen met behulp van een verscheidenheid aan crèmes, lotions en maskers met helende eigenschappen die zijn ontworpen om de huid te verjongen en te voeden; ze kunnen hydrotherapie gebruiken om de bloedcirculatie te verbeteren; of ze kunnen een trainingsprogramma of een gezond dieet starten.

"[Massage] is bewezen nuttig te zijn bij het verminderen van stress, het vergroten van de lymfestroom, het verminderen van pijn, het bevorderen van slaap, het verminderen van zwelling, het verbeteren van ontspanning, het verminderen van depressie en angst, het herstellen van pijn veroorzaakt door inspanning en het vergroten van bewegingsbereik."

"Massagetherapie kan stress op fysiek en psychologisch niveau aanzienlijk verlichten, waaronder verlaagde bloeddruk en hartslag en significante veranderingen in emotionele toestanden." American Massage Therapy Association, 2016