Meteen naar de content

Veel gestelde vragen over Éminence Organics


Waarom worden de  producten alleen in spa's en salons verkocht en niet in winkels?

Éminence Skin Care is ontworpen om het meest effectief te zijn wanneer het wordt voorgeschreven door een professionele huidtherapeut of huidspecialist die uitgebreid is getraind door het team van Éminence Trainers. Daarom worden de producten alleen verkocht in erkende Éminence spa's en salons.

.

Waarom heb ik Éminence producten online gevonden?

Éminence is trots op hun verbazingwekkende verzameling biologische huidverzorgingsproducten en staan ​​achter aankopen van onze geautoriseerde Spa-partners. Hoewel we wel geautoriseerde online partners hebben die Éminence online kunnen verkopen, zijn er ook enkele niet-geautoriseerde wederverkopers (waaronder veel online marktplaatsen van derden) die verouderde en / of namaakproducten kunnen verkopen en die moeten worden vermeden.

Lees de authenticiteitsverklaring 'te lezen voor meer informatie.

Is de plastic verpakking veilig?

Ja. Al onze kunststoffen zijn BPA-vrij.

Zijn de producten vegan?

Veel van onze producten zijn vegan.

Neem contact op voor meer informatie.

Zijn de producten glutenvrij?

Veel van onze producten zijn glutenvrij.

We begrijpen dat sommige mensen allergieën of gevoeligheden hebben voor bepaalde ingrediënten. In het geval van gluten moet de gluten voor sommige mensen aanwezig zijn in het spijsverteringskanaal (met andere woorden, het moet worden ingenomen) om een ​​allergische reactie te veroorzaken. Veel mensen met glutenallergieën kunnen nog steeds producten gebruiken die tarwe-ingrediënten bevatten (zoals gehydrolyseerde tarwe-eiwitten) die zonder reactie lokaal op de huid worden aangebracht.

Als je denkt dat je een glutengevoeligheid of allergie voor actuele toepassingen hebt, raden we aan om verder te gaan op basis van je eigen comfortniveau, je arts te raadplegen over je zorgen en een patch-test uit te voeren.

Wat is een stimulerende ("HOT") behandeling?

Onze stimulerende producten bevatten paprika (peper en / of brandnetel die opzettelijk een tintelend of "heet" gevoel op je huid creëren. Deze behandelingen genereren een reactie van de bloedsomloop die verse bloedstroom naar het oppervlak van de huid brengt. Deze toename van de bloedsomloop stimuleert de natuurlijke celvernieuwing in de huid, terwijl een ontgiftende en zuurstofrijke omgeving wordt gecreëerd, waardoor de huid strak en helder wordt.

Wat is het percentage organische ingrediënten in Éminence Organic Skin Care-producten?

We staan ​​aan de top van de huidverzorgingsindustrie op het gebied van organische inhoud en gezonde ingrediënten en zijn nog steeds de meest effectieve biologische huidverzorging op de markt. Onze producten bevatten minimaal 70% en tot 95% organische ingrediënten.

Het resterende percentage ingrediënten volgens onze bedrijfsfilosofie is:

Wij geloven in:

  • Organisch Parabenen
  • Natuurlijk
  • Biodynamic®
  •  Duurzaam
  • Wreedheidvrij

We zeggen NEE tegen:

  • Ftalaten
  • Natrium Lauryl Sulfaat
  • Propyleenglycol
  • Dierproeven

Welke producten zijn veilig voor zwangere klanten?

We raden zwangere klanten aan contact op te nemen met hun zorgverlener voor eventuele contra-indicaties voor producten die voor hen uniek kunnen zijn. Over het algemeen wordt aanbevolen stimulerende producten te vermijden, omdat vrouwen merken dat hun huid gevoeliger is tijdens de zwangerschap.

Hoe is het mogelijk om producten met de hand te maken in de hoeveelheden die u elk jaar moet produceren?

Onze ingrediënten worden nog steeds met de hand geplukt en met de hand bereid, wat deel uitmaakt van onze eco-filosofie. We hebben veel landarbeiders in Hongarije en veel mensen in onze productieteams. We blijven deze teams elk jaar uitbreiden om het groeiende aantal mensen dat onze producten gebruikt bij te houden.

Waarom is er een klein kleurverschil in mijn product?

Onze natuurlijke, organische en Biodynamic®-ingrediënten kunnen van oogst tot oogst kleine verschillen vertonen. Zoals een erfgoedtomaat rood, geel of oranje kan zijn, kunnen onze eindproducten ook kleine verschillen hebben. Deze kleine variaties hebben geen invloed op de werkzaamheid van het product.

Waarom innoveert u voortdurend bestaande producten en lanceert u nieuwe producten?

Éminence innoveert voortdurend onze productformuleringen om de beste resultaten te leveren. We gebruiken ook de nieuwste huidverzorgingswetenschappen om regelmatig nieuwe producten te formuleren.

Welke conserveermiddelen gebruikt Éminence?

Éminence maakt gebruik van een systeem van natuurlijke conserveermiddelen die het best geschikt zijn voor elk product en de antioxidanten van fruit, groenten en kruiden synergetisch optimaliseren. De houdbaarheid van het gemiddelde Éminence-product is 12 maanden.

Wat is de Organic Phytonutrient Blend ™?

Éminence innoveert voortdurend onze productformuleringen om de beste resultaten te leveren. De Organic Phytonutrient Blend ™ is een revolutionair concept ontwikkeld door onze deskundige formuleerders.

Elke Organic Phytonutrient Blend ™ van biologische groenten en fruit is op maat gemaakt volgens specifieke huidverzorging om de best mogelijke resultaten te geven.

We hebben ontdekt dat als het gaat om groenten en fruit, "more is more" en door aangepaste mengsels te creëren, we in staat zijn om de huid een voedingsstofrijke boost te geven. Deze mengsels optimaliseren het natuurlijke gehalte aan antioxidanten om een ​​extra beschermende laag voor de huid te bieden, zodat we het meeste voordeel halen uit elke geoogste fruit, groente, plant en bloem.

Wat is Biocomplex2 ™?

Éminence innoveert voortdurend onze productformuleringen om de beste resultaten te leveren. We hebben ons oorspronkelijke antioxidantencomplex, Biocomplex ™, meer dan 10 jaar geleden geïntroduceerd. Sindsdien is de huidverzorgingswetenschap ontwikkeld om een ​​nog breder scala aan vitamines en antioxidanten te begrijpen die rechtstreeks uit fruit en groenten kunnen worden afgeleid, wat op zijn beurt weer tot nog verbazingwekkende voordelen voor de huidverzorging leidt.

Daarom is uitgebreid onderzoek gedaan naar het gebruik van deze huidverzorgingswetenschap om Biocomplex2 ™ te ontwikkelen, die de uitstraling, vitaliteit en kracht van de huid zal herstellen door een gerichte mix van nog meer antioxidanten.

Volgens onze "more is more" -theorie bevat Biocomplex2 ™ gecertificeerde biologische Baobab, citroen, kokosnoot, wortel, Indiase kruisbes, Acai, Goji Berry, Barbados Cherry en Camu Camu. In Biocomplex2 ™ hebben we ook verdere huidverzorgende supplementen opgenomen, waaronder alfa-liponzuur en co-enzym Q10.

Wat is SLS? Gebruikt Éminence alternatieven voor SLS?

Natriumlaurylsulfaat (SLS) is een schuimmiddel dat wordt gebruikt in een bubbelbad en ook een ontvetter op de fabrieksvloer en wordt vaak gebruikt in producten die schuimen of borrelen.

Éminence gebruikt geen SLS en gebruikt in plaats daarvan niet-irriterende ingrediënten zoals Coco Glucoside afgeleid van kokosolie.

Zijn er geuren en kleuren toegevoegd aan de producten?

We gebruiken niet-schadelijke etherische oliën en de natuurlijke kleuren van fruit, groenten, kruiden en thee om de kleuren en geuren van sommige producten te verbeteren.

Waar haalt Éminence zijn ingrediënten vandaan?

We betrekken premium ingrediënten van over de hele wereld en combineren ze met traditioneel Hongaars vakmanschap om u de beste huidverzorging wereldwijd te bieden. Hoewel de meeste van onze producten in Hongarije worden gemaakt, wordt een klein percentage van onze producten in Noord-Amerika gemaakt met Hongaarse formuleringen en de beste ingrediënten.