Meteen naar de content

Annelies en Éminence Organics


Wie is het gezicht achter Éminence Organics Nederland en België?

Mijn Verhaal

Ik, Annelies, werd samen met mijn partner ruim drie jaar geleden importeur van het mooie Éminence Organics wat ondergebracht werd in onze handelsonderneming A & P Nature Brands. Ik had nooit gedacht ooit importeur te worden, maar deze kans moest ik benutten. Een kans die ik overigens zelf gecreëerd heb, want het heeft heel wat voeten in aarde gehad.

Ik, Annelies ben een ondernemer met passie. Met een achtergrond in de zorg, zorg ik graag voor mensen, maar kruipt mijn ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Liever nog zet ik de grote lijnen uit. Inspireren, oplossingen en innovaties bedenken en de zorg met een zakelijke inslag mengen op een menselijke manier, vanuit mijn hart. Ik houd van handel en verkopen, of beter gezegd de klant helpen het juiste te kopen. Dat waar ze blij van worden, wat een toegevoegde waarde heeft. Ik houd van het benutten van kansen en die zijn er zoveel!

Ik werd geen importeur om doosjes te kunnen schuiven, maar om mijn hogere doel te kunnen bereiken en mijn passie te kunnen uitoefenen. Het naar een hoger niveau tillen van de Beautybranche in Nederland met een product van de toekomst, speciale treatments, kennis over de huid en het lichaam, en van ingrediënten. Maar ook met oog voor ondernemen en communicatie, de holistische aanpak. Het hele verhaal in een concept gieten wat aangepast wordt aan de snel veranderende tijd.

Éminence Organics op haar beurt is ook een merk met een verhaal en een gezicht, en hoewel ik overtuigd was van de werkzaamheid van de producten en de integriteit van het bedrijf, verbaasde me de super enthousiaste reacties en resultaten van onze medewerkers en consumenten. Ik kan zelf namelijk wel iets vinden, maar dan vindt nog niet iedereen dat.

Annelies Medi Spa

Als eigenaar van Annelies Medi Spa ken ik het klappen van de zweep. Heb met diverse studies en vooral praktijkervaring erg veel geleerd. met vallen en opstaan, en vooral doorzetten. Waarin slapeloze nachten en euforie elkaar afwisselden. Mijn hang naar kennis en mijn ondernemerslust hebben mijn bedrijf uiteindelijk groot en gezond gemaakt.

Vaak was ik mijn tijd vooruit met innovaties, te ver voor de consument op dat moment.

Mentor

Nu ik ook voor de Business to Business werk, werkt dat in mijn voordeel. Ik zie de grote lijnen en de toekomstmogelijkheden in onze branche. Ik zie kansen die voor het oprapen liggen. En daar loop ik warm voor, om de personen achter een bedrijf te mogen inspireren om succesvoller te worden. Met een prachtig product en onderscheidend vermogen. Waarin ook de retail zeker niet vergeten mag worden, waar gaat de consument anders haar of zijn producten kopen?

Ik combineer zorgen voor mensen met ondernemen, want waarom zouden deze twee niet samen kunnen gaan? Mijn onrustige aard wordt bevredigd doordat ik ruimte krijg om te doen waar mijn talenten liggen en waar ik me senang mee voel. Door mijn ervaring kan ik een mentor zijn voor onze samenwerkende partners. Ik erken het belang van aan een bedrijf werken in plaats van erin, ik kan er objectief en met frisse ogen naar kijken.

Mijn passie

En zo zit ik met grote regelmaat om tafel met eigenaren, zie diverse bedrijven met een eigen gezicht waar ik mijn geleerde tools kan aanreiken. Ik zie mijn afnemers als partners, hun succes is ons succes. Ik wordt blij van samenwerken en elkaar inspireren. Waar de consument profijt van heeft.

Annelies Medi Spa fungeert als een pilot, en is de voorloper in Nederland met het doorvoeren van ontwikkelingen. Éminence Organics is een van ’s werelds grootste Organische Skin Care, met de meest werkzame producten die je je kunt voorstellen. Uit de natuur, voor een gezonde huid en een gezonde planeet.

Samen met een zeer betrokken team krijgt onze handelsonderneming ook een steeds vastere voet aan grond op de Nederlandse en Belgische bodem. Als een aanstormend talent gaan we deze landen veroveren. Met opleidingen die uniek zijn en nog unieker worden.  Niet met een grote zak geld en marketing maar met ons verhaal, unieke concept én met onze eigen authenticiteit.

Ik, Annelies, ga nooit stoppen met het uitvoeren van mijn passie. Ik zoek niet altijd de gemakkelijkste weg, maar ervaar veel voldoening en persoonlijke groei. En mijn ervaring heeft me geleerd dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen, en ik leer en geniet nog elke dag. Wat niet wil zeggen dat het altijd gemakkelijk is, maar gemak brengt je tenslotte niet verder.

Ik ontmoet je graag,

Groet Annelies