Meteen naar de content

Van 'Euphoria' tot 'White Lotus': deze sterren zijn gek op Éminence!


Gek op films en series? Verschillende van jouw favoriete Hollywood-sterren zijn fan van Éminence Organics. Sommigen komen tot rust door te mediteren of een sessie in de gym, maar de ultieme oplossing voor ontspanning? Een kalmerend masker is dé oplossing voor het drukke leven van deze celebrities.

Haley Lu Richardson (White Lotus)

Haley Lu Richardson (White Lotus, HBO) kwam via haar lokale schoonheidsspecialiste in aanraking met Éminence. De actrice deelde haar liefde voor de Stone Crop Gel Wash in een recente Vogue-video en zei: 'Ik zag dat Alicia Keys Éminence gebruikt, dus toen ben ik het ook gaan proberen. Ik voelde me er zo veel gelukkiger en gezonder door!' In deze video geeft Haley een inkijkje in haar skincare routine, waar ook het Strawberry Rhubarb Masque deel van uitmaakt.

Barbie Ferreira (Euphoria)

Actrice Barbie Ferreira - vooral bekend van haar rol als Kat Hernandez (Euphoria, HBO) - is een enthousiaste fan van Éminence Organics. In een interview met Elle onthulde Barbie dat haar favoriete product het Strawberry Rhubarb Masque is. Ze deelde ook haar liefde voor onze producten in Allure en zei dat haar skincare routine bestaat uit het aanbrengen van een Éminence-masker en het bingen van Veep en Arrested Development.

Tessa Thompson (Thor en Avengers)

Marvel-actrice Tessa Thompson bracht het personage Valkyrie tot leven in Thor: Ragnarok , Avengers: End Game en Thor: Love and Thunder (Disney). Toen haar bekendheid toenam door haar eerste Marvel-film, deelde Tessa met InStyle magazine dat onze Eight Greens Phyto Masque - Hot het gezichtsmasker is waar ze niet zonder kan. Haar lovende recensie: 'Het Eight Greens Phyto Masque van Éminence is echt pittig en fantastisch. Het voelt alsof je een babyhuid hebt na het aanbrengen.'

 

Kate Upton

Als het gaat om skincare, gebruikt Kate Upton verschillende Éminence-producten. Toen ze haar 6,2 miljoen volgers op Instagram vroeg om tips voor gezichtsmaskers, viel de naam van Éminence. 'Ik heb ze een paar keer gebruikt en ik vind de resultaten elke keer weer erg goed', antwoordde Kate. 

Morena Baccarin

Bij Morena Baccarin (Deadpool, Disney) vinden we het Clear Skin Probiotic Masque in haar badkamerkastje. Op Instagram gaf Morena een kijkje in haar skincare routine, inclusief dit krachtige, probiotische gezichtsmasker. Dat is speciaal ontworpen om de huid er zachter uit te laten zien en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën.

Niets zo fijn als een ontspannend masker. Weten welke het best bij je past? Neem contact op met je favoriete Éminence salon.