Volledig natuurlijke huidverzorging

Sinds onze oprichting in 1958 maken we gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. Onze producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën. Wij blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van onze producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.
Onze producten zijn handgemaakt zonder hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. Éminence Organics is gecertificeerd door de non-profitorganisatie B Lab® en voldoet aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn er trots op zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van onze producten en we planten een boom voor elk verkocht product.

A & P Nature Brands - exclusieve Éminence Organic Skincare distributeur voor Nederland en België

Éminence missie

Op natuurlijke wijze verbeteren van je welzijn door gebruik te maken van bijzondere producten en bijzondere service.

Éminence belofte

Onze belofte is om geluk en buitengewone service te bieden door de gezondste en meest effectieve huidverzorgingsproducten te leveren. We zetten ons in voor het beschermen van de toekomst van onze planeet en planten een boom voor elk verkocht product.

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op