Meteen naar de content

Jouw gids voor het perfecte cadeau voor moederdag


Moederdag komt eraan! Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau? Met dit lijstje helpen we je een handje op weg. 

5 soorten moeders

De glamour moeder

Heb jij een glamour moeder? Eentje die er graag op en top uitziet? Overweeg dan een luxe skincare cadeau te doen. Het Bamboo Age Corrective Masque geeft de huid een strakker uiterlijk dankzij een natuurlijk alternatief voor retinol. Dit masker bevat arganolie en sheaboter om de huid te hydrateren. De glamour moeder houdt ongetwijfeld ook van de Bamboo Firming Fluid, dat bamboe en hetzelfde natuurlijke retinol-alternatief bevat om rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. 

De actieve moeder

Voor de actieve moeder, die graag naar de sportschool gaat, gaat hardlopen of tijd buiten de deur doorbrengt, is een goede skincare routine essentieel. We raden de volgende producten aan om tekenen van veroudering te minimaliseren. Onze eerste keuze is het Citrus & Kale Potent C+E Serum, dat Vitamine C combineert met antioxidantrijke bladgroenten zoals boerenkool, spinazie en broccoli. 

Onze Facial Recovery Oil is samengesteld uit een zorgvuldige mix van kruiden en oliën die elk huidtype aanvullen en intens hydrateren. Dit mengsel van fijne biologische ingrediënten bevat olijfolie, sesamolie en rozemarijn om een krachtige formule te creëren die fijne lijntjes en rimpels vermindert en de huid opnieuw hydrateert.

De volwassen moeder

Volwassen moeders met tekenen van veroudering hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten. Onze Rosehip Triple C+E Firming Oil barst van de krachtige antioxidanten en voedingsrijke ingrediënten om de huid te verjongen. Deze formule laat de huid er steviger en stralender uitzien. Onze unieke mix van rozenbottelolie en Vitamine C en E helpt de hydratatie en textuur van de huid te verbeteren, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

De minimalistische moeder

De minimalistische moeder geeft de voorkeur aan een eenvoudige skincare routine. Daarvoor hebben we een lijst die niet te veel moeite kost. Denk aan de Mangosteen Daily Resurfacing Cleanser, die een melkzuurcomplex en mangosteen gebruikt om voor een stralende teint te zorgen. Mangosteen is een superfruit die een natuurlijke glow met zich meebrengt, terwijl de antioxidanten zichtbare tekenen van veroudering verminderen. Daarnaast kun je de Coconut Age Corrective Moisturizer cadeau doen. Die maakt de huid strakker en steviger. Dat is te danken aan een combinatie van oliën zoals kokosnoot, sheaboter en druivenpitolie. 

De nieuwe moeder

Als nieuwe moeder heb je het druk en valt het niet mee om je skincare routine op peil te houden. Ons Eight Greens Phyto Masque - Hot is een geweldige keuze om wat pit aan je leven toe te voegen en je huid verfrist aan te laten voelen. Deze formule bevat een booster van antioxidanten die de uitstraling, vitaliteit en kracht terugbrengen. Met dit masker kun je even de tijd nemen om jezelf te verwennen. Een gelukkige moeder betekent een gelukkige baby!

Voor alle moeders

Voor alle moeders is de Marine Flower Peptide Eye Cream een uitzonderlijke aanvulling op de skincare routine. Alle moeders zullen gek zijn op de manier waarop deze crème hydrateert en fijne lijntjes en rimpels minimaliseert. Deze zachte formule verlicht de symptomen van vermoeide ogen die zichtbaar kunnen worden door wallen, droogheid of donkere kringen rondom de ogen.