Meteen naar de content

Een tropische skincare routine voor de doffe, vermoeide huid


Als je huid er dof uitziet, is het misschien tijd om je glow een boost te geven. Onze Tropical Superfood Collection is vanaf nu beschikbaar en biedt een verfrissende reeks nieuwe producten die je eenvoudig kunt opnemen in je skincare routine. Exfoliërende PHA (polyhydroxyzuur) wordt gecombineerd met vitaminerijke, plantaardige ingrediënten om een doffe en vermoeide huid aan te pakken. Lees verder om erachter te komen hoe je je teint kunt vernieuwen en revitaliseren met deze formules, die zijn doordrenkt met zuren en enzymen voor een zachte exfoliatie en hydratatie.

Ontdek de Tropical Superfood Collection

Een doffe en vermoeide huid wordt vaak veroorzaakt door dode huidcellen die zich ophopen op het huidoppervlak in combinatie met een ongelijkmatige teint. Gelukkig pakt de Tropical Superfood Collection deze problemen aan door gebruik te maken van zachte exfoliatie en krachtige antioxidanten, gemengd met plantaardige superfoods. Hier vind je een introductie van onze drie nieuwe Tropical Superfood essentials: Pineapple Refining Tonique, Superfood Booster-Powder en Yuzu Solid Body Oil. Deze collectie geeft de huis een boost met PHA en unieke, next-gen superfood-botanica, waaronder kakadu-pruim, ananas en camu camu. Samen zorgen deze ingrediënten voor een ultieme, tropische ervaring en een gezonde, stralende huid. 

Deze collectie:

  • Creëert een heldere, gelijkmatige teint door donkere vlekken te verminderen en verstopte poriën aan te pakken
  • Minimaliseert tekenen van ongelijkmatige huidtextuur, waardoor een zachte, soepele huid wordt onthuld
  • Hydrateert en laat de huid weer stralen voor een vernieuwde, jeugdig ogende teint
  • Beschikt over weelderige en exotische kenmerken die je naar de tropen zullen brengen!

Bovendien zijn deze biologische formules geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Tropical Superfood Skincare voor het gezicht

Hier lees je hoe je deze drie producten kunt opnemen in een tropische skincare routine die de teint helder maakt.

1. Cleanser

Probeer voor je reinigingsstap de Mangosteen Daily Resurfacing Cleanser. Deze heerlijk ruikende cleanser bevat melkzuur, een zachte alfahydroxyzuur (AHA)-exfoliatn die de hydratatie van de huidverbetert voor een stralende, jeugdig ogende huid. Het product is geformuleerd met mangosteen, dat de vitaliteit en uitstraling van de huid zichtbaart verbetert.

Hoe te gebruiken

Meng voor het aanbrengen een kleine hoeveelheid van het product met water in je handen. Breng het met cirkelvormige bewegingen aan en masseer zachtjes met je vingertoppen, terwijl je ervoor zorgt dat je gezicht en hals bedekt zijn. Spoel grondig af en dep droog. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

2. Toner

Breng vervolgens de Pineapple Refining Tonique aan, een chemische en enzymatische tonique met dubbele werking, die is ontworpen om de huid zachtjes te exfoliëren, zichtbaar op te fleuren en te hydrateren. Deze exfoliërende toner heeft een frisse ananasgeur en is geformuleerd met PHA, enzymen (bromelaïne) en tranexaminezuur. Deze ingrediënten werken samen om zachtjes te exfoliëren en het uiterlijk van de huid op te fleuren. Als je een gevoelige huid hebt, is PHA het perfecte exfoliërende zuur voor jou. PHA, een niet-irriterende exfoliant, richt zich op de droogheid die gepaard gaat met omgevingsstress en vermindert tegelijkertijd de zichtbare tekenen van veroudering. Omdat dit zuur zich richt op penetratie op het oppervlak, kunnen gevoelige huidtypes dit exfoliërende product zonder gevaar voor irritatie aanbrengen.

Hoe te gebruiken

Breng na het reinigen een gelijkmatige laag aan op het gezicht en de hals met je handpalm of een wattenschijfje. Laat zitten. Begin met één applicatie per dag en verhoog naar dagelijks gebruik als je geen irritatie ervaart.

3. Exfoliant

De Firm Skin Acai Exfoliating Peel laat je huid er steviger en gehydrateerd uitzien en bovendien zachter aanvoelen. Deze peeling exfolieert zachtjes met behulp van melkzuur en glycolzuur en vernieuwt de doffe huidtextuur. Het creëert ook een steviger ogende huid, dankzij een formule met antioxidanten afkomstig van acaibes, grapefruit en gojibes.

Hoe te gebruiken

Breng één tot twee pompjes aan op de meegeleverde ronde wattenschijfjes met dubbele textuur. Breng in cirkelvormige bewegingen aan en zorg ervoor dat je de contouren rondom de ogen vermijdt. Laat zitten.

4. Masker

Je zult dol zijn op het Citrus & Kale Potent C+E Masque, dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert. Dit crème-gelmasker is geformuleerd met vitamine C en E om het uiterlijk van de huid te verbeteren. Deze mix van tropische citrusvruchten, bladgroenten en avocado-olie helpt het uiterlijk van uitdrogende omgevingsstress en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Hoe te gebruiken

Breng indien gewenst een kleine hoeveelheid van het masker gelijkmatig aan over het hele gezicht, hals en decolleté. Laat het masker vijf tot tien minuten intrekken. Gebruik een lauw washandje in en cirkelvormige beweging om het masker er voorzichtig af te halen en spoel grondig af met schoon water.

5. Essence (optioneel)

Als je het gevoel hebt dat je huid zijn natuurlijke glow heeft verloren of dat je een aangetaste huidbarrière hebt, dan is een optionele stap om een essence toe te voegen. Denk aan de Kombucha Microbiome Balancing Essence. Deze essence is geformuleerd met pre-, pro- en postbiotica om de glow van je huid te versterken en de huid voor te bereiden op alle producten die je in je skincare routine gebruikt. 

Hoe te gebruiken

Doseer een kleine hoeveelheid van het product in je handen of op een wattenschijfje en dep het op een gereinigde huid. Laat zitten.

6. Serum

Toon en verfris de huid met het Citrus & Kale Potent C+E Serum. Dit lichtgewicht serum bevat citrusvruchten, zoals citroen en grapefruit, en helpt je huid te beschermen tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes. Het bevat ook botanisch ferulinezuur, een effectieve antioxidant om de huid er helder en sterk uit te laten zien.

Hoe te gebruiken

Breng een tot twee keer per dag drie tot vier druppels aan op je huid. Laat zitten.

7. Oogcrème

Verhelp vermoeide ogen met de Hibiscus Ultra Lift Eye Cream. Deze oogcrème verzacht rimpels en minimaliseert de zichtbaarheid van donkere kringen onder de ogen dankzij de toevoeging van een actieve ijswijn, cafeïne en plantaardige peptiden. Je houdt een soepele, meer gehydrateerde oogcontour over.

Hoe te gebruiken

Gebruik de roestvrijstalen rollerball om de crème zachtjes onder de ogen te masseren in een cirkelvormige, opwaartse veegbeweging. Gebruik een- of tweemaal daags met of zonder je favoriete oogserum- of crème. Laat zitten.

8. Concentraat

Verfris en revitaliseer de doffe huid met het Mangosteen Daily Resurfacing Concentrate. Een melkzuurcomplex, dat bestaat uit een gepatenteerde mix van actieve stoffen, laat de huid zachtjes weer aansterken en verfijnt de poriën voor een stralende, zijdezachte en jeugdig ogende teint.

Hoe te gebruiken

Breng een of twee keer per dag een tot twee pompjes aan op de gereinigde huid. Laat zitten.

9. Gezichtsolie

De Rosehip Triple C+E Firming Oil verstevigt de huid en zorgt voor een diepe hydratatie voor alle huidtypes. Deze luxe gezichtsolie is doordrenkt met rozenbottel-, jojoba- en duindoornolie en biedt essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamines om de elasticiteit en textuur te verbeteren. 

Hoe te gebruiken

Breng een of twee keer per dag een dunne laag olie (2 of 3 druppels) aan op het gezicht en de hals met cirkelvormige bewegingen. Laat zitten. Deze olie kan worden opgevolgd door een moisturizer.

10. Moisturizer & SPF

De tropische Coconut Age Corrective Moisturizer hydrateert de huid dankzij kokosolie, kokoswater en sheaboter. Een Natural Retinol Alternative Complex geeft de huid ook een strakker uiterlijk. Volg op met een SPF, zoals onze Lilikoi Mineral Defense Moisturizer SPF 40.

Hoe te gebruiken

Breng een laag moisturizer aan over het hele gezicht en de hals. Laat zitten. Voor een lichtere toepassing, meng je een kleine hoeveelheid moisturizer in je hand met een paar druppels water. Breng voor extra hydratatie een dikkere laag aan op droge plekken. Volg op met een SPF.

11. Add-in-boost

Meng de Tropical Superfood Booster-Powder voor het aanbrengen door je moisturizer. Dit fijne poeder vermengt zich met een moisturizer om een ongelijkmatige teint aan te pakken, de teint op te fleuren en donkere vlekken te verminderen. Het superfoodpoeder is rijk aan de kakadu-pruim en levert vitamine C-antioxidanten van het fruit aan de huid, waardoor donkere vlekken worden geminimaliseerd.

Zoals International Educator Brian Goodwin zegt: 'Vitamine C is cruciaal voor een natuurlijke glow. Het Superfood Booster-Powder is verbeterd met kakadu-pruim, een ultrakrachtige vrucht die dertig tot vijftig keer zo veel Vitamine C bevat als sinaasappels.'

Hoe te gebruiken

Voeg met behulp van de meegeleverde doseerlepel een afgestreken schepje poeder toe aan de moisturizer in de palm van je hand. Goed mengen. Een- tot tweemaal daags aanbrengen op gezicht en de hals. Laat zitten.

12. Mist

Verfris je huid na je skincare routine gedurende de dag met een vleugje mist. De antioxidant-rijke Mangosteen Revitalizing Mist bevat superfood, dat het uiterlijk van de huid revitaliseert. Deze mist minimaliseert ook de uitstraling van omgevingsstress, verbetert de huidskleur en vermindert de zichtbaarheid van grove poriën.

Hoe te gebruiken

Reinig de huid en breng een tot twee sprays aan op het gezicht en de hals of breng aan met een wattenschijfje, waarbij je het gebied rondom de ogen vermijdt. Laat zitten. Om de teint op te frissen, kun je het op elk moment van de dag opnieuw aanbrengen.