22-07-2019

VitaSkin ™ -oplossingen

De Vitaskin collectie van Éminence is ontwikkeld om diverse problemen aan te pakken. Als leidraad in de Éminence Skin Care kan deze naar wens uitgebreid of geïntegreerd worden in andere behandelingen en thuisverzorging.

De Vitaskin Collectie is Klinisch getest door een onafhankelijk FDA gecertificeerd laboratorium met een selectie van Éminence Organic Skin Care-producten. Individuele resultaten zullen variëren afhankelijk van het aantal behandelingen, huidtype, ernst van de aandoening en correct gebruik van de nazorg thuis.

Richt je op specifieke huidproblemen met VitaSkin ™ -oplossingen. Kies uit vier complete huidverzorgingsroutines die ontworpen zijn om een ​​stevige, heldere, heldere of kalmerende huid te maken met volledig natuurlijke ingrediënten.

VitaSkin ™ Bright Skin

85% toename van de lichtheid van de huid

72% vermindering van de productie van donkere vlekken

29% vermindering van de kleur van donkere vlekken

Verlicht je teint en verminder het uiterlijk van donkere vlekken met een verhelderende mix van berendruif, steengewas, zoethout en natuurlijke, van planten afkomstige actieve bestanddelen.

Bright Skin Cleanser

Reinig, verminder en verwijder voorzichtig onzuiverheden op het oppervlak met deze ophelderende huidreiniger. Stone Crop verfrist en reinigt terwijl Gigawhite ™ en een natuurlijk hydrochinonalternatief de huid zacht, helder en egaal maken.

Bright Skin Exfoliating Peel

Verminder hyperpigmentatie en verhelder het algehele uiterlijk van de huid. Melkzuur en amandelzuur verwijderen dode huidcellen door zachte afschilfering, terwijl een natuurlijk hydrochinonalternatief helpt om donkere plekken te verlichten en zichtbaar de huidskleur te verbeteren.

Bright Skin Masque

Zeg vaarwel tegen hyperpigmentatie en donkere vlekken met actieve plantaardige ingrediënten in dit verhelderend en masker. Gigawhite ™ en een natuurlijk hydrochinonalternatief richten zich op ongelijke pigmentatie, terwijl stone crop en bosbessensoorten de huid voeden.

Bright Skin Targeted Dark Spot Treatment

Nauwkeurige behandeling voor alle huidtypes, met name de huid met hyperpigmentatie. De genezende eigenschappen van zoethoutwortelextract worden gecombineerd met punarnava en kurkuma om de huid te kalmeren terwijl de grondoorzaken van verkleuring worden behandeld en de vorming van donkere vlekken wordt geremd. Geïnfundeerd met Gigawhite ™, een gepatenteerde mix van huidverlichtende alpine planten, wordt deze intensieve behandeling rechtstreeks toegepast op onrustige gebieden om donkere vlekken te verbannen, een helderdere, lichtere huid te onthullen en een meer egale teint. Kan ook worden gebruikt op de rug van de handen, decolleté of andere gebieden die worden beïnvloed door hyperpigmentatie.

Bright Skin Licorice Root Booster-Serum

Voeg een toe verhelderende dagelijkse boost voor uw huidverzorgingsroutine met de natuurlijke kracht van zoethout en stone crop. Melkzuur verwijdert voorzichtig dode huidcellen, terwijl onze twee plantaardige werkzame stoffen de helderheid van de huid optimaliseren om een ​​gelijkmatige teint zonder irritatie te onthullen.

Bright Skin Moisturizer SPF 30

Voed en bescherm de huid tijdens het oplichten met stone crop, berendruif, Gigawhite ™ en een natuurlijk hydrochinonalternatief. Verlicht hyperpigmentatie en donkere vlekken terwijl je beschermt tegen toekomstige schade met breedspectrum SPF.

Bright Skin Corrective Night Cream

Een ultra-rijke hydraterende crème die is samengesteld om ’s nachts de pigmentvlekken aan te pakken wanneer de huid repareert en herstelt. Het levert een krachtige actieve, klinisch bewezen remming van de melanineproductie terwijl zichtbaar ouderdoms en zonnevlekken worden verminderd voor een stralende teint. In combinatie met een natuurlijk hydrochinonalternatief creëren deze actieve stoffen tot nu toe onze meest krachtige huidverlichtende en ophelderende botanische blend. Gemakkelijk te integreren in een Bright Skin-routine, kan deze moisturizer ’s nachts worden gebruikt, of worden gecombineerd met de Bright Skin Moisturizer SPF 30 voor extra hydratatie overdag.

Bright Skin Starterset

Deze routine voor het verlichten van pigment bevat bearberry, stone crop en zoethout om je’huid te voeden en te beschermen tijdens het helder worden.Elke startset bevat een levering van één maand van:

 • Bright Skin Cleanser
 • Bright Skin Masque
 • Bright Skin Moisturizer
 • Bright Skin Booster serum

 

VitaSkin ™ Firm Skin

 • 93% was tevreden met de verstevigend ogende effect binnen 5 minuten
 • 86% van de gebruikers rapporteerde een verbetering van de huidelasticiteit in slechts 14 dagen
 • 73% was tevreden met het anti-rimpeleffect in slechts 5 minuten

Ontdek de gloeiende, jeugdig ogende huid met een hydraterende huidverzorgingsroutine die gebruik maakt van de kracht van acai, duindoorn en botanisch hyaluronzuur om de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren.

Firm Skin Acai Cleanser

Reinig en verfraai de huid met acaibes die rijk is aan antioxidanten voor een zachte en stralende teint. Breng elasticiteit terug met duindoornolie en hydraat met van nature afgeleid botanisch hyaluronzuur om fijne lijntjes en rimpels te verwijderen.

Firm Skin Acai Exfoliating Peel

Diep hydrateren en verminderen van het ontstaan ​​van fijne lijntjes en rimpels. Melkzuur en glycolzuren stimuleren de aanmaak van collageen voor een steviger uitziende huid, terwijl antioxidantrijke acaibes, grapefruit en goji bescherming bieden tegen schadelijke milieueffecten. \

Firm Skin Acai Masque

Krijg een jeugdige glow en een uiterlijk met minder fijne lijntjes en rimpels door het te voeden met fyto-nutriënten, antioxidanten en vitamines. Wanneer gecombineerd met de hydraterende krachten van botanisch hyaluronzuur, wordt de huid opgepept en geregenereerd om de jaren terug te draaien naar een huid die tijdloos lijkt.

Firm Skin Targeted Anti Wrinkle Treatment

Huidgerichte anti-rimpelbehandeling Geconcentreerde verstevigende behandeling voor fijne lijntjes en diepe rimpels voor alle huidtypen. Maak fijne lijntjes en rimpels snel minder zichtbaar, terwijl je de huid voedt. Ons natuurlijke Retinol-alternatief stimuleert de collageenproductie en herstelt de elasticiteit, wat onmiddellijke en langdurige resultaten oplevert die worden versterkt door de oplopende en hydraterende kracht van botanisch hyaluronzuur. Deze behandeling stopt hier niet: het gebruikt de verdedigende eigenschappen van sneeuwalgenextract om de tekenen van veroudering te vertragen met de krachtige antioxidanten in acai. Elimineer fijne lijntjes en rimpels en onthul een gladdere, jonger uitziende huid.

Firm Skin Acai Booster-Serum

Voeg een hydraterende boost toe aan je anti-aging huidverzorgingsroutine met een krachtige dosis van twee natuurlijke huidplumpers: Homeostatine® en botanisch hyaluronzuur. Lever geconcentreerde antioxidanten en verbeter tegelijkertijd de elasticiteit met acai en wilde jujube.

Firm Skin Acai Moisturizer

Hydrateer en voed de verouderende huid met rijke sheaboter en huidverzorgende botanische hyaluronzuur. Gerichte formules Homeostatine® en Bio complex2 ™ stimuleren de elasticiteit voor een jonger uitziende huid.

Firm Skin Starter Set

Ontdek een glow en jeugdige huid met minder fijne lijntjes en rimpels met een hydraterende, antioxidante huidverzorgingsroutine.

Elke startset bevat een levering van een maand:

 • Firm Skin Acai Cleanser
 • Firm Skin Acai Masque
 • Firm Skin Axai Moisturizer
 • Firm Skin Acai Booster Serum

VitaSkin ™ Calm Skin

Kalmerende kamille en calendula worden gecombineerd met arnica en rozemarijn om de gevoelige huid te kalmeren en het uiterlijk van roodheid als gevolg van droogheid te verlichten

 • 50% van de gebruikers rapporteerde een vermindering van roodheid van de huid in slechts 14 dagen
 • 50% meldde een vermindering in slechts 28 dagen

Calm Skin Chamomile Cleanser

Reinig en kalmeer de gevoelige huid met kalmerende kamille, arnica en rozemarijn. Hydraterende calendula- en zonnebloemoliën verlichten roodheid en rosacea voor een heldere, uitgebalanceerde teint.

Calm Skin Chamomile Exfoliating Peel

Behandel de gevoelige en couperose gevoelige huid. Melk- en amandelzuren exfoliëren met verfrissende kamille die zuivert om dode huidcellen te verwijderen. Calendula kalmeert roodheid en arnica vermindert ontsteking om de huid te kalmeren en in balans te houden.

Calm Skin Arnica Masque

Kalmeer het uiterlijk van rosacea op een natuurlijke manier met kalmerende goudsbloem, klimop en arnica. Tekenen van roodheid worden tot een minimum beperkt met biologische ingrediënten die erop gericht zijn de huid te ontgiften en ontsteking en irritatie te verminderen

Calm Skin Arnica Booster-Serum

Reduceer roodheid van de huid en verlicht het uiterlijk van gevoelige en rosacea gevoelige huid met een krachtige dosis verzachtende arnica, kamille en lavendel. Paardenkastanje kalmeert ontstekingen en geurige rozenbottels verlicht irritatie terwijl het een antioxidant boost geeft.

Calm Skin Chamomile Moisturizer

Verzacht irritatie en hydrateer de gevoelige huid met kalmerende kamille, arnica en rozemarijn. Deze hydraterende crème combineert sheaboter en calendula-olie en helpt roodheid te verminderen.

Calm Skin stater set

Verminder de zichtbare tekenen van een rosacea gevoelige huid met kalmerende kamille en calendula in combinatie met arnica en rozemarijn om te ontgiften en ontstekingen te verminderen.

Elke startset bevat een maandelijkse kuur van:

 • Calm Skin Chamomile Cleanser
 • Calm Skin Arnica Masque
 • Calm Skin Chamomile Moisturizer
 • Calm Skin Arnica Booster Serum

VitaSkin ™ Clear Skin

 

 • 100% van de gebruikers vertoonden in slechts 28 dagen minder acne-littekens
 • 64% had minder vlekken
 • 42% minder talgproductie

Onthul een frisse en stralende teint met deze verfijnende huidverzorgingsoplossing met probiotica, tea tree-olie en wilgenschors.

Clear Skin Probiotic Cleanser

Reinig en verhelp de probleemhuid met de verkoelende en ontgiftende eigenschappen van komkommer en tea tree olie. Bevochtig met zoete amandelmelk en exfolieer met yoghurt om onzuiverheden op het oppervlak te verwijderen en de tekenen van acne te verminderen.

Clear Skin Willow BarkExfoliating Peel

Verheldert en verfijnt de probleemhuid en vermindert het uiterlijk van acne littekens. Salicylzuur verwijdert voorzichtig onzuiverheden, vuil en bacteriën op het oppervlak, omdat kalmerende wilgenschors verzacht de ontsteking veroorzaakt door puistjes.

Clear Skin Probiotic Masque

Neem afscheid van de probleemhuid en begroet een stralend heldere teint met verhelderende en kalmerende ingrediënten. Koeling komkommertinten en revitaliseert de huid terwijl genezende probiotica exfoliëren en de tekenen van acne verminderen.

Clear Skin Targeted Treatment

Intensieve zuiverende behandeling voor alle huidtypes, met name voor acne gevoelige huid. Beheers puistjes en vlekken met deze hyper-gerichte behandeling, geformuleerd voor snelle en effectieve resultaten. De antiseptische eigenschappen van tea tree-olie en salicylzuur (afkomstig van wilgenschors) bestrijden puistjes en bacteriën om onzuiverheden te verwijderen en de huid op te helderen. Buchu-blaasextract krimpt de poriën en helpt de talgproductie te reguleren, wat toekomstige acne-aanvallen zal helpen voorkomen. Direct toegepast op het getroffen gebied, wordt deze behandeling afgerond met verkoelende komkommer om roodheid te verminderen en de probleemhuid te kalmeren.

Clear Skin Willow Bark Serum

Vergroot de acnebestrijdende voordelen van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine met een geconcentreerde boost van wilgenschors en tea tree olie. Paardestaart geneest irritatie en kalmeert ontstekingen om een ​​heldere, stralende teint te onthullen.

Clear Skin Probiotic Moisturiser

Ontsmet en helder de huid zonder irritatie of verstopte poriën met deze ultralichte dagelijkse moisturizer. Komkommer en tea tree helpen om acne te voorkomen en ontstekingen te verminderen, terwijl genezende probiotica de huid exfoliëren en de teint kalmeren.

Clear skin Startersset

Deze heldere en verfrissende huidverzorgingsoplossing, met behulp van probiotica, theeboomolie en wilgenschors, levert dramatische, zichtbare resultaten op. Elke startset bevat een levering van een maand:

 • Clear Skin Probiotic Cleanser
 • Clear Skin Probiotic Masque
 • Clear Skin Probiotic Moisturizer
 • Clear Skin Probiotic Booster-serum

 

Voor en Na resultaten Vitaskin Collectie

 

 

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op