18-09-2019

Stone Crop Body Collection

STONECROP A Return to Our Roots

Deze Hongaarse vetplant staat bekend om zijn aanpak van de drie H’s: hydratatie, healing, en hyperpigmentatie. Stone Crop is een ontstekingsremmer die verlicht, verheldert en geneest – het heeft alles wat een echte klassieker te bieden heeft.

Breng je zelfzorg naar het volgende niveau met een zachte suiker en zout scrub die doffe, droge huidcellen wegpoetst,  voor hydratatie, en een lichtgewicht olie die verzacht. Een contourcrème helpt het uiterlijk van cellulitis te verminderen, terwijl een herstellende wond de genezende voordelen van ons kenmerkende Stone Crop-ingrediënt in een ontspannende spabehandeling geeft.

Een collectie die stress vermindert, de huid gladmaakt en contouren geeft en genezing van top tot teen bevordert? Nu spreek je onze (lichaams-) taal!

De totale lichaamservaring

Je gezicht heeft in behandelingen vaak de meeste prioriteit, maar je lichaam praat. Dat is waarom de Stone Crop Body Collection hier is: om je lichaamsritueel naar de voorgrond te halen.

Waarom de spa het lichaam goed doet:

Van Cleopatra en haar melkbaden tot de historische warmwaterbronnen en luxueuze kuuroorden van Hongarije, lichaamsbehandelingen worden al sinds de oudheid gebruikt om het grootste orgaan van het lichaam te vernieuwen en te voeden: je huid.

Maar de voordelen van spa-lichaamsbehandelingen gaan verder dan een warme gloed. Een Stone Crop lichaamsbehandeling verenigt lichaam, ziel – en huid – in harmonie.

Met de verzorgende aanraking van een bekwame professional, lees je hieronder wat een professionele lichaamsbehandeling kan doen:

  • Verbeteren van de bloedcirculatie Stuur meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen.
  • Stimuleren van het lymfesysteem Help het lichaam te zuiveren en te ontgiften.
  • Serotonine vrijgeven. Verhoog het gevoel van welzijn.
  • Bevorderen van celregeneratie. Maak de huid veerkrachtiger.

 

Stone Crop Revitalizing Body Scrub

Verkwikkende, luxueuze exfoliatie

Polijst je huid met de hydraterende eigenschappen van suiker en de verkwikkende voordelen van zout. Deze resurfacing exfoliant  een romig schuim en is doordrenkt met genezende Stone Crop en antioxidant-rijke citroenschil om te verlichten en glad te maken terwijl u revitaliseert.

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN:

Stone Crop, ruwe suiker korrels, steenzout, groene thee, citroenschil, kurkuma

250 ml  PROFESSIONEEL EN RETAIL

 

Stone Crop Body Oil

Verzachtende olie hydratatie

Verzacht je huid en vermoeide spieren met een lichtgewicht bodyolie die snel absorbeert voor een matte satijnen finish. De combinatie van Stone Crop en ontspannende Arnica maakt deze licht geurende olie ideaal voor massage-, hand- en voetbehandelingen of dagelijkse hydratatie.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN: Stone Crop, Arnica, rozenbottel olie, avocado-olie, Indiase kruisbe40 ml PROFESSIONEEL EN RETAIL

 

 

 

Stone Crop Contouring Body Cream

Cellulite-reducerende crème.

Verminder cellulitis met een luxueuze contourcrème. Deze melange van koffie en klinisch bewezen microalgenextract maakt de huid glad door zich te richten op vetcellen. Gebruik als een all-over moisturizer of als een gerichte behandeling.

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN: Stone Crop, Shea Butter, Jojoba-olie, koffie-extract, Microalgenextract

Countouring, tone & tightening

Maak kennis met de contourcrème die zo hard werkt als jij.

Onze nieuwe Stone Crop Contouring Body Cream is een dynamische mix van koffie en klinisch bewezen microalgenextract dat de dikte van vetweefsel vermindert voor een steviger, meer verstevigde huid.

De actieve ingrediënten in deze van nature krachtige crème verminderen en voorkomen cellulitis door het verbranden van het bestaande vet en het beperken van vetopslag, waar u het ook aanbrengt.

Gebruik alles voor een gladdere huid, of als gerichte behandeling om te versterken en te verstevigen waar jij het het meest nodig hebt.

Verminder de verschijning van cellulitis in minder dan 60 dagen*  (klinische testen)

26% * DIJEN

50% * HEUPEN

29% * BUIK

* Zoals gemeten door de vermindering van de dikte van het onderhuidse vet. 2x dagelijkse applicatie gedurende 56 dagen.

147 ml PROFESSIONEEL EN RETAL

 

Stone Crop Restorative Body Wrap

Voedende volledige lichaamsbehandeling

Verleng de hydraterende, ophelderende en genezende voordelen van Stone Crop van top tot teen. Deze versterkende gel body wrap verhoogt de bloedsomloop en bevat krachtige ontgiftende stoffen, die de huidverjonging stimuleren. De koele aloë-infusie maakt dit ook het ideale tegengif voor blootstelling aan de zon.

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN: Stone Crop, Aloë, paardestaart, cafeïne, paardenkastanje

PROFESSIONEEL 250 ml

 

Via deze Link zie  je een vimeo hoe je een bodytreatment kunt geven. Alleen voor jou als professional te gebruiken. Het wachtwoord is: stonecrop

 

 

 

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op