Éminence Organics is een Skin Care Lijn waar resultaat en beleving samengaan

Krachtige innovatieve ingrediënten,  gecombineerd met gepersonaliseerde treatments werken huidverbeterend. Kennis van de huid, producten en mogelijkheden zijn essentieel voor het succesvol begeleiden van je gasten.

Vanuit expertise en ervaring in het experience center Annelies Medi Spa kunnen we je inzichten en inspiratie bieden voor een succesvolle toekomst, op het vlak van huidverbetering en ondernemerschap. Want succes bereik je samen.

 

 

 

Éminence Organics Academy 2019/2020*

Masterclass 1

Tijdens deze Introductie/ kennismakingsdagen wordt de filosofie van Éminence Organics helder, worden producten, ingrediënten en mogelijkheden aangestipt. Na deze dagen weet je wat je van Éminence kunt verwachten en snap je de producten.

  • Voor bedrijven die met Éminence gaan starten, voor (nieuwe) personeelsleden, herhalen en ugraden van kennis.
  • Voor Beauty bedrijven die interesse hebben en meer willen weten van Éminence Organics*
  • Voor personeelsleden die met Éminence gaan werken

*Neem via email info@eminenceorganics.nl contact op voor meer informatie en/of mogelijkheid van vrijblijvende deelname.

Uniek Concept Green Touch Education & Éminence Organics

Wil je opstarten met Éminence Organics en meteen goed beslagen en onderbouwd ten ijs komen, dan is de zes daagse combinatie opleiding zeer aan te bevelen. Deze opleiding is exclusief voor Éminence Specialisten.Een dag theorie en vijf dagen praktijk, gecombineerd met de producten en de Deep Tissue Touch massage leren je op een hoog niveau en onderscheidend werken aan huidverbetering. uniek in de Beauty Branche. Een investering die zich heel snel terugverdient. Klik hier voor meer informatie.  Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat van Organic Touch Therapeut.

Ook is er een unieke BodyPeelTouch opleiding ontwikkeld voor bodytreatments met resultaat.

Verdieping Masterclass*

De verdieping Materclasses gaat met alles de diepte in. Huidkennis, ingrediëntenwerking, treatments en bespreken van cases en trends en wetenschap passeren hier de revue. Deze Masterclasses zijn exclusief voor samenwerkende Éminence Partners en hun teamleden.

Elke verdieping biedt verschillende onderwerpen, producten en treatments die behandeld worden, aangepast aan het seizoen.

 

 

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op