27-09-2021

Lancering Marine Flower Peptide Collectie

Beschikbaar vanaf 1 november 2021

Verbeter je Marine Flower Peptide huidverzorgingsroutine met drie luxe nieuwe producten, elk ontworpen om de collageen-verhogende voordelen van de bestaande Marine Flower Peptide producten te ondersteunen! Deze drie nieuwe producten, samengesteld met krachtige plantaardige peptiden en marine flower technologie, pakken de zichtbare tekenen van veroudering aan voor een meer verjongde, gelifte en stevigere huid.

Marine Flower Peptide Night Cream
Deze rijke, fluweelzachte nachtcrème is geformuleerd met twee unieke plantaardige peptidetechnologieën om specifiek het uiterlijk van de tere, gerimpelde huid te verbeteren. Als nachtelijke magie sluit deze verjongende formule effectief vocht in en vermindert fijne lijntjes en rimpels voor een frisse, gehydrateerde en steviger uitziende huid. Geschikt voor normale tot droge huidtypes.

Marine Flower Peptide Lip Serum
Dit zijdezachte lippenserum met marine flower, botanisch collageen en botanisch hyaluronzuur verbetert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in de lippen en het gebied eromheen en maakt de lippen zachter en voller. Kan de hele dag door worden aangebracht of onder een lippenbalsem of lippenstift worden aangebracht. Geschikt voor alle huidtypes.

Marine Flower Peptide Concentrate
Dit innovatieve gelconcentraat helpt de collageenversterkende werking van het Marine Flower Peptide Serum te beschermen en te versterken om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. Geniet van de revitaliserende ervaring van deze frisse, lichtgewicht formule die snel wordt geabsorbeerd om een gladdere, soepeler uitziende huid te onthullen. Geschikt voor alle huidtypen.

Pre-order Pakketten

De pre-order pakketten zitten boordevol bonusgeschenken zoals gratis producten (bijvoorbeeld te gebruiken als testers), samples en marketingmaterialen. De pakketten
bieden je alles wat je nodig hebt voor de promotie van de Marine Flower Collectie.

De pakketten zijn tot 1 november 2021 te bestellen via info@eminenceorganics.nl
Bekijk de pakketten hier. 

Ondersteuning en marketingmateriaal

Nieuwsbrief
Ad Slick
Table Card
Poster
Tech Sheets
Social Media Foto’s

 

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op