07-01-2020

Agenda 2021 – Éminence Organics Academy

Klik op deze link voor data van (online) Masterclasses 2021
Graag aanmelden via info@eminenceorganics.nl

Éminence Organics Academy
Éminence Organics is een Skin Care lijn waar resultaat en beleving samengaan.
De krachtige ingrediënten gecombineerd met gepersonaliseerde treatments werken huidverbeterend. Kennis van de huid, producten en mogelijkheden zijn essentieel voor het succesvol begeleiden van je gasten. Vanuit expertise en ervaring in het Pilotcenter Annelies Medi Spa kunnen we je inzichten en inspiratie bieden voor een succesvolle toekomst, op het vlak van huidverbetering en ondernemerschap. Want succes bereik je samen.

We verwachten dat ieder bedrijf tenminste twee dagen per jaar volgt, en tenminste 1x Masterclass 1 doorloopt. De dag mag echter vaker herhaald worden voor het upgraden van algemene kennis. Tijdens de verdieping Masterclasses worden steeds andere onderwerpen, actualiteiten, lanceringen en seizoengerelateerde producten en behandelingen besproken. Kennis is macht.

Het grote voordeel is dat vanaf heden de meeste Masterclasses nu ook online gevolgd kunnen worden, waardoor je tijd en kosten bespaart.

Online Basis masterclass 1
Tijdens deze Masterclass wordt de filosofie van Éminence Organics helder, worden producten, ingrediënten en mogelijkheden uitgediept. Je krijgt een globale indruk van de producten en hun werking

Masterclass 1 is bedoeld voor:

  • Bedrijven die opstarten
  • Nieuwe personeelsleden
  • Herhaling en opfrissing voor ieder die wil
  • Beauty bedrijven die interesse hebben en meer willen weten van Éminence Organics*

*Neem via email info@eminenceorganics.nl contact op voor meer informatie en/of mogelijkheid van vrijblijvende deelname

Online Verdieping Masterclass*
De verdieping Masterclasses gaat met alles de diepte in. Huidkennis, ingrediëntenwerking, treatments en bespreken van cases en trends passeren hier de revue.
Elke verdieping biedt verschillende onderwerpen, producten en treatments die behandeld worden, aangepast aan het seizoen.

Verkooptraining
Verkopen is voor sommigen ‘appeltje-eitje’, terwijl anderen moeten praten als Brugman en de klant uiteindelijk nog niet koopt.Ligt dat aan het product? De prijs? Het assortiment? Aan jou?Verkopen vind ik het allermooiste wat er is. Ik merk de behoefte van een aantal praktijken om hier meer uit te willen halen.Daarom wil ik een zoom meeting organiseren voor maximaal 6 personen, waarin we hierover kunnen brainstormen met een aantal stellingen uit de praktijk. Over succesvolle ervaringen of struggles.Want echt, iedereen kan leren verkopen!

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op