Meteen naar de content

Voordelen en verkoopargumenten zonneproducten van Éminence Organics


Iedereen is er inmiddels wel van overtuigd dat extra zonbescherming noodzaak is. Een factor is een factor, de bescherming die het aangeeft klopt. Dit is verplicht via de wetgeving.

Dus koopt de consument een willekeur aan zonneproducten, waarvan de prijzen sterk uiteenlopen.

De kleurige verpakking, handige spray en lage prijs zijn dan aantrekkelijk genoeg om tot aankoop over te gaan. Een factor is toch immers een factor?

En daar komen wij, huidspecialisten om de hoek kijken. Want ook wij bieden zonbescherming aan waar we achter staan, mét goede adviezen.

Niet de goedkoopste, niet de meest makkelijk smeerbare en geen fel roze verpakking, maar wel de allerbeste die er te verkrijgen is. Namelijk voor je gezondheid én die van je huid. Met gemak, omdat het tegelijk verzorgend is.

Wat inmiddels via onderzoeken is gebleken is dat de synthetische ingrediënten in je lichaam komen. Niet heel erg, zou je zeggen als dat sporadisch is en te verwaarlozen. Maar als je weet hoe vaak en hoeveel je moet smeren, dan wordt dat toch een ander verhaal. Wil jij je kinderen vol chemicaliën stoppen?

Daarnaast zijn de diverse nanopartikels in zonnefactor producten ook niet veilig gebleken, ook zij verdwalen in het lichaam.

Verschil tussen een synthetische en fysische zonnefilter

Nog even ter opfrissing:

Een synthetische filter wordt opgenomen in de huid en zorgt daar dat de schadelijke effecten van de stralen zoveel mogelijk geneutraliseerd worden. Let op, de vrije radicalen zijn dan al hun slag aan het slaan!

Een natuurlijke filter werkt als een spiegel op de huid, en blijft als factor op de huid liggen waardoor schade voorkomen wordt!

Vergeet je klant ook niet te vertellen dat gezonde voeding en suppletie boordevol vitaminen en mineralen, de huid door de hoge anti oxidant waarde ook al beschermen van binnenuit. Extra dus.

Ik heb eens wat zonneproducten ontcijferd die speciaal voor kinderen was bedoeld en huiverde. Lees terug in deze blog. Je wilt niet weten wat er allemaal inzit. Want los van de factor zijn alle overige ingrediënten misschien nog wel gevaarlijker. En daar wordt niet over gesproken. Van parfum, detergenten tot conserveringsmiddelen etc.

De talrijke voordelen van Éminence Organics zonnefactor producten:

 • Behalve de factor zijn de Éminence zonneproducten daarnaast allemaal verzorgend voor de huid en bevatten naast de factor veel antioxidanten

Lilikoi is een tropisch fruit (passievrucht) die de huid beschermt tegen omgevingsfactoren door vit. A, vit. C, riboflavine en niacine en essentiële vetzuren die allemaal invloed hebben op de teint en ook andere voordelen bieden. Bescherming tegen uitdroging, hyperpigmentatie en de huidbarrière beschermen.  Lilikoi is 100% mineraal.

 • De Lilikoi Moisturizer is een supergoed product, die de huid glad maakt als fluweel, maar helaas wel een wittige gloed geeft. Ikzelf gebruik het onder de tinted Crème latte en dan is het prachtig.
 • De Lilikoi Primer is behalve tegen de UVA en UVB specifiek beschermend tegen blauw licht  (HEV) van mobiel, computer, tv etc. door cacao zaden.  Een nog relatief onbekend fenomeen, maar in de toekomt zullen we daar meer van gaan horen, als de schade zichtbaar wordt van onze online overuren… Breng deze ook aan onder je getinte dagcrème bijvoorbeeld
 • De Lilikoi Sport SUNSCREEN is all time favoriet. Deze heerlijk geurende, makkelijk smeerbare crème is super beschermend en waterproof. Het beschermt je huid, omdat het  de zon weerkaatst alvorens die schade aanricht. Als je niet transpireert of zwemt blijft die zijn werking doen. (toch wordt vanuit de overheid geadviseerd elke twee uur te smeren) De crème is ook voor het gezicht toepasbaar! Dit betekent dat het opeens minder duur is. Het is bovendien koraalrifvriendelijk. Velen zullen weten dat het koraal wordt aangetast door synthetische filters. Als het koraal aangetast wordt, wat doet het dan met ons mensen??

De andere zonneproducten op een rij:

 • Bright skin moisturizer hydratatie, oplichtend op pigment en een zonnefactor ineen
 • Red Current Moisturizer hydratatie, revitalisatie, talgbalans, en een zonnefactor
 • Tropical Vanilla Body Sunscreen : een verzachtende  moisturizer met sheabutter en revitaliserend met zonnefactor
 • Rosehip & lemongrass lipbalm: herstellend, hydraterend en verachtend met zonnefactor
 • Tropical Vanilla Day cream: verzachtend, revitaliserend, met zonnefactor
 • Rosehip-lemongrass Hydrator: is een verkoelende, hydraterende en beschermende aftersun
 • Sun defense Powder: vitaminerijke minerale poeder. Een must have voor iedereen in de handtas. Longlasting, en een mooie teint met zonnefactor
 • Latte tinted Moisturizer: een mooie glow en finisch met deze egaliserende crème, een vitaminerijke boost en glow met zonnefactor.

Wat heeft iemand over voor duurzaamheid en gezondheid? Als de consument dat niet weet, kan die ook geen goede keuze maken.

Noem geen tien voordelen, maar speel in op de behoefte of wensen van je klant, op wat zij belangrijk vindt. Waar je haar mee raakt.

Succes,