Meteen naar de content

Éminence Organic Skin Care & Green Touch Education


Éminence Organic Skin Care & Green Touch Education bieden samen een concept voor optimale huidverbetering met de kracht van de natuur

Alle wetenschap is afgeleid uit de natuur. De mens krijgt steeds meer de behoefte om ernaar terug te keren. Omdat het alles in zich heeft. Beschermende, helende, regenererende en zelfs genezende eigenschappen. De formules worden vaak synthetisch vervaardigd, goedkoper en eenvoudiger. Maar de energie kan nooit geëvenaard worden. Éminence biedt hoogwaardige ingrediënten zonder enige chemische toevoeging voor een gezonde huidconditie.

Hetzelfde geldt voor onze eigen energie en handen. Nooit kan een apparaat voelen en helen wat wij als mensen kunnen. Blokkades en verklevingen voelen en op de juiste dieptes werken.  Huidverbetering (resultaat) en ontspanning kunnen niet los gezien worden van elkaar. Huidverbeterende behandelingen doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van het lichaam (door schade een versneld herstel). Onder invloed van stress is het lichaam hier echter niet (goed) toe in staat. Het mist de bouwstoffen, zuurstof en doorbloeding van het weefsel die nodig zijn voor een goed herstel.

Éminence Organic Skin Care

Eind 2016 introduceerde Annelies Éminence Organic Skin Care in Nederland. In Amerika op dat moment al 9 jaar de grootste Organische Skin Care voor professionals op het gebied van huidverbetering. Veel producten, zonder vastomlijnde protocollen. Zuiver, zonder chemische toevoegingen. Maar bovenal boordevol goede ingrediënten. Een merk wat in de retail consumenten aanmoedigt thuis hun huidverzorging te optimaliseren door de aangename, innovatieve, werkzame en multifuncionele producten.  Gasten voelen én zien werkelijk iets gebeuren. Warmte, koude, geuren, peelings, exfolianten en de diversiteit van de producten maakt het elke keer weer een uitdaging en beleving voor zowel de specialist als de  consument. Inzetbaar bij elk type behandeling wat gegeven wordt.

Toeval bestaat niet!

Zoekend naar diepgang in behandelingen kwam Green Touch Education op mijn pad, en Green Touch Education vond in Éminence Organics de ideale productrange om hun unieke behandelconcept extra kracht bij te zetten.

Opleiding Skin Touch Therapeut

Ooit begonnen met reguliere behandeltechnieken waarbij onderscheid gemaakt werd in ontspanning of huidverbetering heeft Green Touch Education een eigen opleiding ontwikkeld. Het staat namelijk niet los van elkaar. De mens is een geheel, en dient voor alle processen ook als zodanig behandeld te worden. Via reizen over alle continenten van de wereld hebben Monique en Josan de beste technieken geleerd en gebundeld, wat geresulteerd heeft in verschillende opleidingsmodules voor de schoonheidsspecialisten/ huidtherapeuten en hun beautybedrijven of cosmetische klinieken.

De kracht en het onderscheidend vermogen van deze educaties is het leren ‘voelen’ van blokkades, verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel. Pas als deze werkelijk gevoeld kunnen worden, kunnen ze ook opgeheven worden en kan werkelijke verbetering optreden. De ‘energie kan weer stromen’. Er wordt niet gewerkt vanuit vaste stramienen, maar vanuit het doel.

Exclusieve Samenwerking

De combinatie van de massage technieken en Éminence Organics is heel speciaal gebleken.

Zowel bij de Elvenhoeve als bij Annelies Medi Spa werken we succesvol met deze combinatie, en vanaf 2020 gaan we deze opleiding zelfs unaniem aan Éminence Organic Specialisten aanbieden.

De tijd heeft namelijk geleerd dat Éminence zodanig aansluit op deze behandeltechnieken dat we hebben besloten ze alleen nog aan Éminence partners en schoonheidsspecialisten te gaan aanbieden.

Behalve technieken en inzichten leer je ook heel veel over de ingrediënten van Éminence producten en inzetbaarheid of juist het vermijden ervan. je leert huidaandoeningen en aanpak op een andere manier bekijken.

Startende Éminence Partners en personeelsleden

Voor startende Éminence Partners en personeelsleden is er een zes daagse intensieve opleiding ontwikkeld, verdeeld over 3 weken. Na deze start ben kun je volleerd aan de slag en is de investering zeer snel terugverdiend.

Dag 1 Theorie Éminence Organics, over de filosofie, producten en de mogelijkheden.*

Dag 2 t/6  Green Touch Education, praktijkopleiding met theoriekennis verweven: Deep Tissue Touch met Éminence Professional treatments*

*Deze dagen vinden in een tijdsbestek van 3 weken plaats.

Omdat we met kleine groepjes werken, zijn er slechts beperkte data beschikbaar.

 

Enkele reviews van collega's:

Daniëlle van Pure Saron "Love love love deze opleiding, voor een weldadige behandeling op maat. Heb al verschillende massage opleidingen gevolgd, maar deze spant de kroon. De producten van Éminence passen perfect bij de methode en versterken het effect. 1 + 1 = 3 in huidverbetering en anti-aging."

Ingrid van New Eden Skincare "Dit is zo'n geweldige toevoeging voor de behandelingen, klanten ervaren meer intensiteit met optimale resultaten die direct zichtbaar zijn, prachtige opbouw met de Éminence Producten."

Felicity van Chi Fame "Echt de moeite waard om nog meer resultaat te boeken, zeker weten een upgrade voor onze Skincare Behandelingen. Monique is een topper met super veel kennis en ervaring die ze met liefde deelt."

Ine Waarts HuidXpert "Deze diepe heerlijke massage blijkt een geweldige upgrade van ons behandelaanbod te zijn. Iedere gast krijgt een unieke behandeling op zijn of haar behoefte aangepast. De opleiding is fantastisch. Er wordt zeer veel kennis gedeeld en niets is teveel. De begeleiding lijkt wel één op één, wij zijn super enthousiast"

 

Neem voor meer informatie contact op met

info@eminenceorganics.nl