Meteen naar de content

Stimulerende Éminence Facial informatie


WAARSCHUWING! Lees deze informatie zorgvuldig voordat je een stimulerende Éminence Facial uitvoert. De stimulerende producten van Éminence zijn erg belangrijk om mooie resultaten te boeken. Onderschat daarom de werking niet! In sommige gevallen kan het namelijk teveel van het goede zijn, en is het verstandiger een mildere aanpak te hanteren.
  • bij melasma kan verergering optreden, omdat melasma reageert met pigmentaanmaak op warmte. (ook sauna en andere vormen van hitte zijn hier af te raden)
  • Bij stressvolle personen kan het teveel van het goede zijn, ze schieten dan nog meer in een stress situatie. kies hier voor een mildere vorm
  • Bij (extreem) gevoelige huiden. Hier is het in balans brengen een eerste vereiste.
De volgende producten zijn stimulerend:
  • AHA FRUIT PULP TREATMENT,
  • PAPRIKA HERBAL TREATMENT
  • BLUEBERRY DETOX FIRMING PEEL
De combinatie van onze populaire kruidenbehandelingen: AHA Fruit Pulp Treatment, Paprika Herbal Treatment en Blueberry Detox Firming Peel kunnen je gast de onmiddellijke resultaten geven die zij wensen.   Welke behandelingen?
  • De AHA-Fruitpulp treatment is gemaakt van een unieke combinatie van biologische appels, druiven en naseberry (sapodilla). Deze vruchten zijn geselecteerd om de hoogst mogelijke natuurlijke fruitzuren te bevatten en het resulterende product is de eerste biologische Glycolic Peel !
  • De Paprika Herbal Treatment is een zeer actieve ontgifter en zuurstofversterker die de opperhuid regenereert en verjongt. Deze behandeling is gemaakt van een unieke mix van stimulerende kruiden en kruiden, waaronder: Hongaarse rode peper, lavendel, salie, sint-janskruid, kaneel en paardestaart.
  • De Blueberry Detox verstevigende peeling is een natuurlijk exfoliërende AHA-pro peeling voor alle huidtypes die zijn gemaakt met de kracht van paprika en ananas-enzymen voor het afvoeren van dode huidcellen.
  Hoe worden ze gebruikt? Deze producten worden samen in laagjes over elkaar gebruikt. Voordat een behandeling wordt uitgevoerd, wordt een pleistertest aanbevolen: reinig de huid achter het oor, breng het product aan en laat het gedurende 10 minuten ongemoeid. Als er geen onnatuurlijke reactie optreedt, breng het product dan volgens de instructies aan.   Door de Paprika Herbal Treatmentor  of Blueberry Detox Firming Peel toe te passen over de AHA-vruchtpulpbehandeling, reageert de huid onmiddellijk en begint het verfraaiingsproces. Het effect van dit laagjesproces is zeer stimulerend en het actieve proces is zichtbaar.   Resultaat Meteen na het aanbrengen van de laagjes neemt de bloedcirculatie toe, waardoor het cellulaire metabolisme toeneemt om een ​​nooit eerder ervaren oxygenerende absorptie te bieden. Een hoog niveau van ontgifting treedt gedurende deze tijd op als gevolg van verhoogde bloedcirculatie en verhoogde lichaamswarmte. Het verhittingsproces helpt de AHA-vruchtvleesbehandeling om actief te worden en resulteert in een gelijkmatig en perfect peeling effect.   Hierdoor blijft de huid fluweelachtig, soepel en fris. Laat het gedurende 10 minuten intrekken. Het contact van het product met de huid moet van beperkte frequentie of duur zijn. Na deze behandeling zal de epidermis worden voorbereid voor aanvullende behandelingen, zal het oppervlak perfect worden geëxfolieerd, zal het weefsel worden ontgift en zullen de poriën worden geopend om de volgende stap van de schoonheidsbehandeling te aanvaarden.   Dit is een behandeling die je gast een stralende teint geeft. De ontgifte huid wordt gerevitaliseerd en jeugdiger.   Omdat de huid gevoeliger is voor de zon, is de toepassing van een SPF-product verplicht na de behandeling. Adviseer je gast om zonnebescherming te gebruiken, beschermende kleding te dragen en blootstelling aan de zon te beperken na elke behandeling en gedurende een week erna.   Breng de Sun Defence Minerals SPF 30 aan volgens de instructies om de huid af te werken en te beschermen.   OPMERKING: De combinatie van deze producten zal zeker een tintelend, heet en brandend gevoel geven voor een korte tijd, omdat de kruiden een stimulerend effect hebben. Dit is geen allergische reactie! Deze sensatie kalmeert en daalt tot normaal in 5 tot 30 minuten. Afhankelijk van het huidtype, zal het gezicht tijdens het stimulerende proces rood zijn en na een uur afnemen tot een zeer gezonde glans. De teint wordt verfijnd, soepeler en gezonder.