Meteen naar de content

Organic Touch Concept


Green Touch Education introduceert de Éminence Organic Touch; een unieke samenwerking met Éminence Organic Skin Care
Vanuit dezelfde passie en missie hebben twee gerenommeerde en geprezen huidinstituten de krachten gebundeld en een uniek concept rondom natuurlijke huidverbetering ontwikkeld. Eentje die past bij de tijd en de wensen van de consumenten. Monique Borsboom en Josan van der Meer (Wellbeingcenter De Elvenhoeve en Green Touch Education) en Annelies Aarts (Annelies Medispa en Éminence Organic Skin Care) introduceren deze maand met trots de Éminence Organic Touch. Treatment; exclusief voor samenwerkende Éminence Huidspecialisten.

Huidverbetering anno 2020 Een gezonde en stralende huid, daar streven Monique, Josan en Annelies naar. Door de puurheid van de Éminence Organic Touch –een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté – én door de natuurlijke en zeer werkzame producten van Éminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose. Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. De Éminence Organic Touch staat garant voor huidverbetering anno nu. Het past bij de tijd van duurzaamheid dat organische huidverzorgingsproducten- en behandelingen tot hetzelfde of tot een nog beter resultaat leiden dan synthetische varianten. En dan zónder nadelige bijeffecten.

Maak kennis met deze treatment die met de ultieme kracht van de natuur voor optimale huidverbetering zorgt. Éminence Organic Touch: een waardevolle toevoeging voor uw huidinstituut Tijdens de Organic Touch educatie ligt de focus op de eerste plaats op het signaleren en aanleren van de massagetechnieken. Tevens dragen de opleiders de kennis van de filosofie, de natuurlijke producten en mogelijkheden van Éminence Organics over, alsmede hoe u uw gasten deskundig kunt adviseren ten behoeve van hun huidconditie.

De Éminence Organic Touch is met recht een waardevolle toevoeging voor uw schoonheids- of huidinstituut. Annelies MediSpa en De Elvenhoeve hebben dat reeds ondervonden: de unieke samenwerking bleek een schot in de roos en dat resulteerde in loyalere gasten, financiële groei en prachtige duurzame resultaten. De medewerkers van Annelies MediSpa en De Elvenhoeve vertellen u daarover graag meer én hoe u uw bedrijf met de kracht van de natuur naar een hoger niveau kunt tillen.

Green Touch Education
Over Green Touch Education - www.greentoucheducation.nl Green Touch Education is de Academy van Monique Borsboom en Josan van der Meer – gevestigd in Woerden – waar schoonheidstalenten en huidspecialisten uit het hele land worden opgeleid. De enthousiaste eigenaren leren hen ‘het leren voelen in het lichaam’ aan door middel van Touch Treatments waar de behandeling gericht is op preventieve zorg.

Éminence Organics
Over Éminence Organic Skin Care - www.eminenceorganics.nl

Éminence Organic Skin Care is een natuurlijke, vrij van chemicaliën en professionele huidverbeteringslijn. Het behandelt een breed spectrum aan huidverzorging, zoals vroegtijdige veroudering en gevoeligheid. Door de krachtige organische ingrediënten werkt Éminence Organic Skin Care resultaatgericht en is direct voel- en zichtbaar. Annelies Aarts is importeur van dit merk en adviseert u met liefde en plezier om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, met de kracht van de natuur.