Meteen naar de content

Lancering Strawberry Rhubarb Hyaluronic Collectie


Verwen en verleid je zintuigen met verse aardbei en rabarber. Geformuleerd met het unieke Botanische Hyaluronzuur Complex, verwachten wij dat deze collectie een grote favoriet wordt. Twee verleidelijke nieuwe formules ondersteunen de bestaande, en zeer geliefde, favorieten van Eminence in de Strawberry Rhubarb Collectie. Geef de huid een heerlijke, lichte hydratatie van top tot teen voor een zichtbaar gladde, vollere en stralende huid.

Producten Strawberry Rhubarb Collectie 

Strawberry Rhubarb Hyaluronic Hydrator - Retail (35 ml) en Pro (55 ml)

  • Met een frisse finish verjongt deze veganistische hydrator de doffe huid. Deze lichte gel-crème combineert het innovatieve Botanisch Hyaluronzuur Complex met panthenol, aardbei en rabarber om vocht in te sluiten en een stralend uitziende huid te onthullen. Ideaal voor alle huidtypes.

Strawberry Rhubarb Hyaluronic Body Lotion - Retail en Pro (147 ml)

  • Verwen de huid met de nieuwste bodylotion. Het Botanisch Hyaluronzuur Complex hydrateert de huid onmiddellijk van top tot teen, terwijl panthenol de huidbarrière beschermt om vochtverlies te voorkomen. Dankzij de heerlijke geur en het romige gevoel geeft deze veganistische lotion de huid een zachte en gladde finish. Geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge.