Meteen naar de content

Hallo zomer! Zo zorg je ervoor dat je huid tijdens de hitte in balans blijft


Als de zomer zich aandient, zoeken we met z'n allen massaal de zon op. Maar dat betekent ook dat de staat van je huid verslechtert. Op warme zomerdagen is een goede skin care routine onmisbaar om een droge, door de zon beschadigde huid te voorkomen. Daarom hebben we de beste huidverzorgingsproducten voor de zomer op een rij gezet om de UV-stralen van de zon tegen te gaan. Deze antioxidant-rijke producten zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd blijft en de teint er stralend blijft uitzien. Zo wordt de schade door de zon zo goed mogelijk geminimaliseerd!

9 producten om de droge zomerhuid in balans te brengen

Onbeschermde blootstelling aan de zon is een van de grootste problemen waarmee de huid wordt geconfronteerd. De huid kan na blootstelling ongewenste donkere vlekken, uitdroging en verslapping laten zien. Dit zijn de beste producten die de elasticiteit en hydratatie van de huid zullen verbeteren.

1. Lilikoi Mineral Defense Sport Sunscreen SPF 30

Blootstelling aan de zon speelt een hoofdrol bij het ouder worden van onze teint. Ook het risico op huidkanker neemt erdoor toe. UV-stralen dringen diep door in de huidlagen en stellen de huid bloot aan schadelijke vrije radicalen. Om deze risico's te verminderen, is het aan te raden een zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF-waarde van 15 of hoger. De Lilikoi Mineral Defense Sport Sunscreen SPF 30 beschermt de huid tegen UV-stralen en is tot 40 minuten waterbestendig, dus zweten en zwemmen is geen probleem!

2. Citrus & Kale Potent C+E Masque

Onderzoek toont aan dat vitamine C en E belangrijk zijn voor het herstel van blootstelling aan de zon. Zowel vitamine C als E vermindert zichtbaar rimpels, fijne lijntjes en een ongelijkmatige huidtextuur die zijn veroorzaakt door je tijd in de zon. Het Citrus & Kale Potent C+E Masque  is rijk aan deze vitamines en antioxidanten om de elasticiteit van de huid te verbeteren, terwijl citrusvruchtenoliën de huid versterken en verfrissen.

3. Coconut Milk Cleanser

Gemaakt om droogheid te verzachten, is de Coconut Milk Cleanser de perfecte keuze voor je volgende tropische vakantie. De cleanser is ontwikkeld voor de droge of geïrriteerde huid en heeft een crèmebasis die de door de zon uitgedroogde huid diep voedt en hydrateert, terwijl make-up en andere onzuiverheden worden weggespoeld. Maak je op voor een zeer zachte reiniging dankzij een formule bestaande uit calendula-olie, kokosolie en kokosmelk.

4. Stone Crop Hydrating Mist

Gebruik gewoon een spray van de Stone Crop Hydrating Mist na het reinigen of kalmeer en verfris je gezicht na een dag in de hitte. Deze multitasking skin saver is gemaakt van steenvruchtensap, bronwater en salicylzuur. Je zult merken dat deze formule een essentiële verfrissende skincare is die de huid er levendig en koel zal laten uitzien.

5. Citrus & Kale Potent C+E Serum

De krachtige vitamine C in het Citrus & Kale Potent C+E Serum wordt versterkt door botanisch afgeleid ferulazuur. De huid zal helderder en voller aanvoelen, terwijl de avocado de huid hydrateert. Citrusvruchtenoliën (van citroen en grapefruit) versterken en verfrissen de huid, terwijl vitamine C de huid helpt te beschermen tegen zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels. Bladgroenten (boerenkool, spinazie en broccoli) zijn rijk aan antioxidanten die de elasticiteit en hydratatie van de huid helpen verbeteren.Dit serum trok zelfs de aandacht van actrice Katherine Heigl: "Dit is weer een multitasking-product dat helpt om een vollere huid te krijgen... Ik doe een paar druppels in mijn handpalm en breng het aan op mijn gezicht terwijl het nog vochtig is van de toner."
   

6. Rosehip Triple C+E Firming Oil

De Rosehip Triple C+E Firming Oil levert een extra boost van vitamine C en E om de huid er steviger en elastischer uit te laten zien. Deze niet-irriterende, niet-vette gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypes en voedt de huid met rozenbottelolie, duindoornolie, rozemarijnbladextract en mariadistel. Vitamine A, C en E zorgen voor meer hydratatie door vocht vast te houden om fijne lijntjes en rimpels te verminderen voor een jeugdig ogende gloed. Deze effectieve formule kan op zichzelf worden gebruikt als een vochtinbrengende crème of als laag op andere oliën en serums.
   

7. Rosehip & Lemongrass Repair balm

Onze omgeving zit vol met stressfactoren die onze huid aantasten. Van blootstelling aan UV-straling, vervuiling, harde wind of koude en droge klimaten. Deze elementen kunnen huidaandoeningen verergeren en hebben speciale aandacht nodig. De ultrarijke Rosehip & Lemongrass Repair Balm biedt voedende verlichting van door de zon beschadigde of door de wind gebarsten gebieden. Je kunt het gebruiken als een spotbehandeling of als een ultrarijke crème voor het hele gezicht.
   

8. Strawberry Rhubarb Hyaluronic Body Lotion

Voeg deze zomer hydraterende producten zoals de Strawberry Rhubarb Hyaluronic Body Lotion toe aan je skin care routine. Deze lotion bevat een botanisc hyaluronzuur complex dat de hele huid diepe hydratatie geeft om de droge huid en de elasticiteit te verbeteren. Je zult ook genieten van de van nature zoete aardbeiengeur.
   

9. Echinacea Recovery Cream

Deze hydraterende moisturizer bevat de puurste Biodynamic® ingrediënten, zoals echinacea en teunisbloem. Voor klanten die in de zomer een vettere huid ontwikkelen, vormt de Echinacea Recovery Cream de oplossing. Deze romige leave-on moisturizer is gemaakt met duizendbladkruid en aloë vera en revitaliseert en vermindert ook roodheid als gevolg van uitdroging.