Meteen naar de content

Agenda 2022 - Éminence Organics Academy


Klik op deze link voor data van (online) Masterclasses 2022.
Graag aanmelden via info@eminenceorganics.nl

Alle Éminence theorie én praktijktrainingen die door ons verzorgd worden, zijn kosteloos.
Bij het niet komen opdagen zijn we genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.

Het Éminence Organics Trainingsprogramma

Éminence Organics Starterstraining – 2 dagen
Deze training wordt in Vorstenbosch gegeven. De training is verdeeld over 2 dagen van 10:00 tot 16:00. Het betreft een combinatie van theorie en praktijk. Maximale groepsgrootte: 8 personen. Deze training is voor nieuwe partners en/of teamleden. Dag 1 worden alle professionele salon producten en de anti-aging producten besproken, dag 2 worden in de ochtend acne producten, producten voor de gevoelige huid en producten voor hyperpigmentatie besproken. In de middag focussen we ons volledig op de praktijk. Je gaat een volledige behandeling geven en ontvangen. Tevens komt het intake gesprek en het verkoopadvies aan bod.

Éminence Organics Mix & Match - Combinatie Training voor gevorderden -  1 dag
Een training waarbij we theorie en praktijk combineren. Voor iedereen die graag extra tips & tools wil krijgen voor de treatments, met alle producten wil werken en ze ook wil ervaren. Er zijn enorm veel mogelijkheden om producten te combineren, te mixen en te layeren. Je leert alle combinaties tijdens deze training. Het is belangrijk dat je al basiskennis hebt van onze producten anders is het lastig te volgen. Deze dag duurt van 10:00 tot 16:00, in de ochtend theorie en de middag praktijk. Maximale groepsgrootte: 8 personen.

Omschrijving van de online Masterclasses
Alle online masterclasses zijn van 09:00 tot 11:00. Wanneer je je hebt aangemeld voor de training via info@emininceorganics.nl ontvang je een bevestiging met deelname link. De trainingen worden continue vernieuwd en aangepast met nieuwe informatie, producten, behandelmogelijkheden. Alle masterclasses zijn interactief, er worden veel vragen gesteld door Melanie, alle ruimte voor vragen van jullie uit en er wordt tevens verwacht actief deel te nemen door middel van de chatfunctie. Mocht je vragen hebben over het online volgen van trainingen omdat het nieuw voor je is, aarzel niet om onze hulp te vragen!

Pigmentatiestoornissen
Hoe ontstaan pigmentatiestoornissen, wat gebeurd in allemaal in de huid, oorzaken, diverse vormen van hyperpigmentatie, hoe te behandelen, tevens komen behandelkuren aan bod, alle producten die uitermate geschikt zijn om pigmentatiestoornissen aan te pakken worden besproken, zowel retail als professional. Alle ingrediënten uit de Bright Skin lijn worden uitgediept zodat je precies weet hoe onze producten werken, waarom ze zo effectief zijn en wat de verwachtingen in resultaat zijn.

Body treatments & producten
De enorme toegevoegde waarde van body treatments geven in jouw instituut, het lymfestelsel, o.a. cellulite, cuppen, alle body pakkingen en alle retail body producten voor thuisgebruik worden besproken. Tevens leggen we uit hoe de Body Peel Touch in zijn werk gaat en wat de opleiding tot Organic Touch therapeut inhoud.

Huidcases*
Volledig product advies voor thuis, behandelplan en welke exfoliatie je in gaat zetten tijdens een treatment. Op deze manier leer je de juiste producten bij het huidtype en condities in te zetten. Heel leerzaam en je kan tevens je kennis en daarbij het resultaat van je gasten enorm vergroten door de juiste keuzes te maken. Huidproblemen worden direct gelinkt aan producten, perfect overzicht per huidtype en conditie. Je adviezen worden geoptimaliseerd. De Webinar Huidcases dient vooraf voorbereid te worden, de link van de PowerPoint krijgen jullie na aanmelding toegestuurd in de bevestigingsmail. Wanneer je de casussen op voorhand hebt gemaakt haal je het meeste uit de training! Graag bij iedere case aangeven welke homecare producten je adviseert, welke exfoliatie je gaat inzetten tijdens de behandeling en wat je behandelplan is. Het makkelijkste is om de cases uit te printen en je advies erbij te schrijven. Tijdens de Webinar bespreken we alles en kun je eventuele aanvullingen erbij schrijven. Probeer het zo volledig mogelijk in te vullen.

Gevoelige Huid & rosacea
Alle vormen van gevoeligheid worden besproken, wat is inflammatie en wat heeft dat voor invloed op je huid , huiden die volledig uit balans zijn (o.a. barrière die niet intact is), huiden die ziek zijn denk aan Rosacea en Eczeem, alle bijbehorende producten voor thuisgebruik en in de salon behandelingen.

Acne
Alle producten van Acne Advanced, Clear Skin lijn, Eight Greens producten worden besproken, wat zijn de verschillen en wanneer zet ik welke producten in, alle vormen van acne worden behandeld zowel voor de tieners als acne voor volwassenen, gistpuistjes, professionele producten en behandelingen. Wat gebeurd er allemaal in de huid, oorzaken om aan te pakken.

Anti-Aging deel 1
Wat gebeurd er allemaal in de huid, wat kunnen we er aan doen, ROS-MMP’S-AGE’s, natuurlijke vorm van Retinol, stamcellen techniek, technische informatie over de ingrediënten, alle Age Corrective producten, Firm Skin lijn, Pure Forest lijn (snow/reishi mushroom)

Anti-Aging deel 2
In deel 2 bespreken we de Hibiscus Ultra Lift producten, Arctic Berry producten, Marine Flower lijn en de Rosehip Triple C & E producten. Tevens komen de verschillende peptiden, algen en Smart Collagen Complex van Éminence aan bod.

HOT producten
Waarom worden onze producten warm, welke ingrediënten gebruiken we daarvoor, alle ins en outs over het stimuleren van de doorbloeding, waarom het zoveel huidverbetering geeft, met volle zekerheid gebruiken van de producten in de salon, wanneer pak je welk HOT producten, alle HOT producten worden uitgebreid besproken.

Exfolianten
Wat zijn AHA’s en wat zijn BHA’S, hoe werken ze in de huid, alle exfolianten worden uitvoerig besproken, wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot kuren, contra-indicaties, mechanisch versus chemisch exfoliëren.