Meteen naar de content

Dit was 2021 voor Éminence Organics


Samen kunnen we terugkijken op – alweer – een bewogen jaar. Een jaar dat extra duidelijk heeft gemaakt hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen. Daar dragen wij met Éminence Organics graag aan bij. Via deze weg willen we alle gasten en partners bedanken voor een bijzonder 2021.

Opening Annelies Academy

Het jaar begon met de opening van Annelies Academy. Een gloednieuw onderkomen in een huiselijke, persoonlijke sfeer voor starterstrainingen en gevorderde trainingen. In de Annelies Academy leren partners van Éminence Organics alles over de biologische ingrediënten en de bijzondere producten van het merk. Niet alleen om ze te ondersteunen, maar ook om ze te verenigen en de samenwerking te bevorderen. Het doel? Iedereen met het hart de filosofie van Éminence laten uitdragen.

Herlancering Vitamine C-collectie

Het is geen geheim dat Vitamine C heel belangrijk is voor een goede huidverzorging. Dit krachtige ingrediënt wordt geprezen vanwege zijn vermogen om de teint te verhelderen, te egaliseren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Daarom herlanceerde Éminence Organics drie producten boordevol Vitamine C. Heb jij de Citrus & Kale Potent C+E Masque, Citus & Kale Potent C+E Serum en de Lime Refresh Tonique al in huis? Onze Éminence Organics-partners vertellen je graag hoe je dit klassieke ingrediënt in je huidverzorgingsroutine kunt toepassen. In deze blog lees je waarom Vitamine C zo belangrijk voor je is.

Body Peel Touch wint Dutch Beauty Award

Voor het tweede jaar op rij sleepte Éminence Organics een prestigieuze Dutch Beauty Award in de wacht. Uit handen van Edsilia Rombley, die kort daarvoor nog schitterde als presentatrice op het Songfestival, ontving importeur en distributeur Annelies Aarts in Apeldoorn de Award in de categorie 'Salonbehandeling Beauty'.  De bekroonde behandeling is de Body Peel Touch, die is ontwikkeld in samenwerking met partner Green Touch Education. Deze intensieve behandeling zorgt voor natuurlijke verbetering van de huid én de gezondheid van het lichaam. Voor alle Éminence-partners verzorgt Green Touch Education specialistische praktijktrainingen, zodat jij optimaal van  de Touch Treatments (bestaande uit de Body Beel Touch de Organic Touch) kunt genieten.

Lancering Marine Flower Peptide Collection

In het najaar lanceerde Éminence Organics de Marine Flower Peptide Collection. Deze nieuwe producten maken gebruik van de krachtige Marine Flower-technologie en zorgen ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering grondig worden aangepakt. Probeer het Marine Flower Peptide Serum,  Marine Flower Peptide Concentrate en de Marine Flower Peptide Night Cream en ervaar een stevigere en verjongde huid. We horen graag wat je van deze nieuwe producten vindt.

Beyond Organic Discovery Set

Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zorgde Éminence Organics voor een stijlvolle giftset. In de Beyond Organic Discovery Set vind je een luxe editie van de Bearberry Eye Repair Cream en de Facial Recovery Oil. Een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment.

Namens het hele Éminence Organics-team willen we je graag bedanken voor een zo mooi mogelijk 2021 en alvast de beste wensen overdragen voor het nieuwe jaar.