Meteen naar de content

De voordelen van de Éminence Yam & Pumpkin Enzyme Peel


Deze peeling zit boordevol grote hoeveelheden actieve ingrediënten en doet wonderen voor het bestrijden van tekenen van veroudering en rimpels, terwijl het de huid ook nog eens van onzuiverheden ontdoet. \

Mag je in de zomer ook peelen?

Jazeker mag dat. De peelings van Éminence laten de huid niet schilferen en zorgen toch voor een drastische verbetering. Ga er wel zorgvuldig mee om, door middel van neutraliseren van de PH en het zeker weten dat je klant een goede zonnefactor gebruikt!

Verkrijgbaar in salonversie 20% en retailversie 5%

De ultieme thuis behandeling voor jouw klant met deze chemische peeling die de krachtigste zuren bevat, zoals glycolzuur, melkzuur en puree van pompoenpulp die rijk is aan enzymen, bètacaroteen (vitamine A) en aminozuren. Samen verbeteren deze zeer effectieve zuren de celvernieuwing en verwijderen dode huidcellen om een ​​nieuw, jeugdig en fris uiterlijk te onthullen. Hoewel deze producten zeer actief zijn, is het veilig om op alle huidtypes te gebruiken, behalve bij actieve acné ontstekingen.

Zuren in de Yam & Pumpkin Enzyme Peel

Glycolzuur, dat in verschillende concentraties wordt aangetroffen, is buitengewoon nuttig bij het exfoliëren van het stratum corneum, de buitenste laag van de huid. Het is gebleken dat het rimpels, acnelittekens, hyperpigmentatie en een verscheidenheid aan andere huidaandoeningen vermindert, waaronder seborrheic keratosis, hyperkeratosis en actinische keratosis.

Melkzuur werkt huid verhelderend. Van nature gevonden in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals melk, eet melkzuur effectief dode huidcellen op en veroorzaakt het een snelle toename van de celvernieuwing. Bovendien heeft melkzuur antibacteriële eigenschappen.

Toepassing van Eminence Organics Yam & Pumpkin Peel & Soothing Chamomile Toner

Voor thuisgebruik:

Breng een dunne laag Yam & Pumpkin Enzyme Peel 5% aan op een schoon en droog gezicht en hals met de vingertoppen. Vermijd het gebied rond de ogen of actieve acne-ontstekingen.

Laat 10-15 minuten op de huid. Masseer in de tussentijd zachtjes met de vingertoppen om dode huidcellen los te maken. In geval van overmatig prikken of irritatie, verwijder het product snel en onmiddellijk met een washand gedrenkt in koud water. Volg met wattenschijfjes gedrenkt in de Soothing Chamomile Tonique om het product te neutraliseren.

Spoel opnieuw met washandjes gedrenkt in koud water.

Voor gebruik als tweewekelijkse behandeling thuis in combinatie met professionele treatment bij de huidspecialist.

Het gebruik van Sun Defense Minerals met SPF om wordt sterk aanbevolen na het gebruik van peelingproducten.

Het belang van het gebruik van Eminence Organics Soothing Chamomile Tonique (PH van 9.5) in combinatie met de Yam & Pumpkin Peel is dat het werkt als een deactivator. Het zorgt ervoor dat de pH-balans van de peeling weer normaliseert tot het normale pH-niveau van de huid.

De Soothing Chamomile Tonique werkt als een deactivator voor alle zuren, glycolzuur, melkzuur en andere enzympeelings.

Vanwege de sterk exfoliërende eigenschappen van de Yam & Pumpkin Enzyme Peel is het absoluut noodzakelijk om je huid te beschermen na de behandeling. Omdat een nieuwe en frisse huid extreem kwetsbaar is voor de zon en voor UV-schade, is een SPF absoluut een must.

De minerale poeders van SPF Sun Defense bieden naast de SPF30 bescherming een onberispelijke foundationdekking voor degenen wiens huid direct na de peeling rood is.

Welk seizoen het ook is, adviseer je klanten een peeling voor thuisgebruik, voor een mooie, gezonde en onberispelijke huid.